[ Clavius @ 05.09.2004. 21:58 ] @
Otkada sam installirao sp2 za xp totalno mi racunar radi sporije al aj sto je to nego sto me od svega toga nervira najvise jeste mis,tastatura i muzika : Mis mi se desi da nekada normalno radi a nekada se desi da njegov npr. pokret u levo odreaguje tek posle nekih 3-4 sekunde isto se desava i sa tastaturom ne uvek ali ponekad dovoljno da me iznervira recimo pocnem nesto da kucam i slova mi se pojave odjedamput sva posle 3-4 sekunde STRASNO! A sto se tice muzike to me tek dovodi do ludila da cu da osedim stvarno recimo ukljucim winamp ili windows media player i pocnem da slusam muziku i nekada mi se desi recimo ide pesma pa da krene da baguje i onda jedu rec ponavlja po sto puta recimo krene nesto da kaze sto poceinje na a to bi u tom trenutku jedno 6-7 sekundi zvucalo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...... nazalost ovo najvise me nervira i najcesceje . MOLIM VAS HITNO MI ODGOVORITE STA DA RADIM MISLIM DA JE SULUDO I TOTALNO AMATERSKI DA UZMEM I FORMATIRAM CEO HARD PA DA PONOVO INSTALIRAM CEO WINDOWS - A OVAJ KOJI KORISTIM MOZDA JE STAR 1-2 NEDELJE JOS JEDNOM MOLIM VAS HITNO NEKI ODGOVOR !!!! |