Rodd, odi na
www.php4win.de skini njihov ZADNJI php (zip), instaliraj PHP (cisto odzipuj arhivu recimo u C:\bin\php) i onda pogledaj INSTALL za dalju instalaciju...
Zaista sve lepo pise sta treba da se uradi u INSTALL i README. Dobices i direktorijum DOC gde su detaljna uputstva.
Ono sto je zanimljivo je GTK biblioteka koja se dobija, tako da mozes da pises i GTK aplikacije u PHP-u! To je relativno nova stvar, zove se PHPGTK. Cini mi se da je url
http://gtk.php.net/ ...

)
www.php4win.de je DEFINITIVNO najbolje mesto za Windows orjentisane PHP programere, ako takvih ima ovde, predlazem im da OBAVEZNO stave taj sajt u bookmark!
Leka
Citat:
Rodd wrote:
Vec dugo sam "ljubitelj" ASP-a, ali vec duze vreme se interesujem za PHP i, cim bude malo vremena, nameravam da se malo dublje upustim njegovu upotrebu. Interesuje me koji je najbolji nacin da instaliram PHP na komp pod Windowsom 98, ne bi li mogao da pravim i testiram PHP na sopstvenoj makini. Cuo sam da postoji nacin da se PHP integrise u PWS (Personal Web Server), sto bi bilo najbolje. Takodje me interesuje (naravno) i instalacija MySQL-a uz sve to...
Ako neko zna, neka kuca. Ja mu se unapred zahvaljujem.