[ Gojko Vujovic @ 13.09.2004. 21:30 ] @
Na primer ove dve donose mnogo poseta, možda i pomalo nezasluženo: ![]() google webmail invites, neo divx player Ima toga još dosta, ali da čujem prvo vas - imate li neke zanimljive primere sa svojih sajtova? |
[ Gojko Vujovic @ 13.09.2004. 21:30 ] @
[ Vukan Karadžić @ 13.09.2004. 22:47 ] @
Interesantno, ali lako "shvatljivo":
1) malo konkurencije 2) veliki site - puno contenta ;) Ja nazalost nemam mnogo slicnih primera, ali evo jednog: best logos Interesantan mi je zato sto ga uopste nisam ciljao - to i nije jedan od top-priority keyphrase-a u mojoj kategoriji - ali, eto, posto je jaka pretraga, cak sam i dobio par klijenata preko njega ... [ -zombie- @ 14.09.2004. 10:45 ] @
xexe.. baš sam za "google webmail invites" primetio, i htedoh ta ti napomenem to.. ;)
čak šta više, i za samo "google webmail" je ES na prvoj stranici (5-6 mesto), što je opet mnogo dobro.. ja to pripisujem upotrebi "google webmail" umesto mnogo češće korišćenog "gmail". dakle, da je naslov teme bio "gmail pozivnice" (kao što je i trebalo da bude ;), ništa od ovoga ne bi bilo.. :-P a moji primeri se vide svaki put kada napišem nešto novo na svom blogu.. jedno vreme sam bio prvi za upit "država". od kada sam pisao o "miletu protiv tranzicije" sam uglavnom na drugom mesto (b92.net na prvom, mada ponekad iskočim ispred njih). trenutno su aktuelna poslednja tri unosa na mom blogu: • kako naći posao • feed poruka korisnika ESa • uživo, nisomnia, geekovi, i blogeri a čuven je i moj experiment SEO spamovanja: • seve xxx • seve film • seve video • seve download • severina xxx • severina video • severina download film xexe, ovo uopšte nije neka mudrost.. :-P Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|