[ obradorriuss @ 14.09.2004. 10:34 ] @
Pozdrav, problem je sledeci: Imam sve forme koje mi rade perfektno, medjutim imam jedan problem sa brisanjem zapisa. Kada startujem forme iz glavnog database prozora sve funkcionise kako treba ali posto imam kao uvodni ekran u kome mi se nalaze dugmici za sve izvestaje forme i kada iz tog uvodnog ekrana kliknem da otvorim neku formu on je otvori bez problema, ali kada kazem da obrise postojeci zapis on nece to da uradi. Znaci radi kada otvorim tu istu formu iz glavnog prozora baze podataka a nece da brise kada tu formu otvorim iz mog uvodnog ekrana. Da li neko zna u cemu je problem? Code za brisanje mi ide na sledeci nacin, malo modifikovani wizzard: Private Sub Command28_Click() On Error GoTo Err_Command28_Click If MsgBox("Da li zelite da obrisete ovaj zapis?", vbExclamation + vbYesNo, "UPOZORENJE!") = vbYes Then DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70 DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70 DoCmd.RunMacro "Izbrisan" Else DoCmd.CancelEvent End If Me![Prezime].SetFocus DoCmd.GoToRecord , , acLast Exit_Command28_Click: Exit Sub Err_Command28_Click: Resume Exit_Command28_Click End Sub ![]() |