[ aleksandarm @ 14.09.2004. 19:57 ] @
| Mozda sve ovo zvuci malo neskromno ali bih voleo da mi neko uputi par saveta
nakon kojih bih izbegao vece komplikacije u radu sa ftp-om i da prilikom ucitavanja
http stranice kasnije web-posetioci ne odustaju zbog veoma sporog otvaranja do skoro nikakvog! Pretpostavljam da je veci deo problema vezan za sam nacin dizajniranja Web strane ali mene interesuje na koje probleme mogu naici u radu sa ftp serverom??? |
[ byM4k5 @ 16.09.2004. 01:16 ] @
Sporo ucitavanje stranice se najcesce javlja zbog velike stranice, mnogo slika, sporog WWW servera, lose podesenog browsera...
P.S. Brkas WWW i FTP server!
[ Kikan @ 19.09.2004. 15:44 ] @
Pocetna stranica na sajtu ne bi smela da bude veca od 48k kako korisnici ne bi
odustajali od gledanja sajta usled sporog ucitavanja. To pogotovo vazi za Srbiju gde
je telefonska infrastruktura kao i sve ostale u katastrofalnom stanju.
Ja sam prikljucen na lokalnu mrezu i internet, takodje imam i instaliran i FTP server,
nemam problema ali kada ja hocu da surfujem i skidam nesto sa neta smanjim protok na FTP-u t.j. ogranicim ga na 40 do 80 k kako bih ja mogao da imam downl. od 15 K
preko bezicne mreze.
[ byM4k5 @ 24.09.2004. 01:47 ] @
Zasto bas 48??? Zar ne bi bilo logicnije 50 ili 50-ak? Ovo me podsjetilo na 11. septembar kada je neki lik (Amerikanac) u kratkom intervjuu rekao da je vidio bar 14 ljudi kako padaju sa zgrada! Ili ono sa onih Milionera "Siguran sam 84%.". Svasta!
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 24.09.2004. 20:52 ] @
Citat:
Kikan: Pocetna stranica na sajtu ne bi smela da bude veca od 48k
Hehe, ovo me podseti na '99. Mene su tada ucili da ne treba da bude veca od 25kb :) Pohvalno je videti da nam se za 5 godina pomerio standard..za cela 23KB :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.