[ hendriks @ 15.09.2004. 14:46 ] @
Dao sam uslov za drugu godinu.U oktobru upisujem smer. Ne mogu da se odlucim za smer,da li upisati drumski ili logistiku ili telekomunikacije? Koje su razlike izmedju smerova. |
[ hendriks @ 15.09.2004. 14:46 ] @
[ Stefano @ 16.09.2004. 19:21 ] @
Cao kolega.
Neznam sta da ti kazem,posto sam generalno potpuno razocaran nasm faksom. Da ti nepisem ponovo mozes malo search ima ovde na forumu obimno sam pisao. Ja sam licno na telekomunikacijama,ali sumnjam da cu uspeti da dam uslov za 3.godinu [ Eskimko @ 17.09.2004. 12:46 ] @
hendriks: moras da razmislis dobro ti, zavisi najvise od onoga sto te interesuje a vidi malo i kakve su perpektive zaaposlenje. po meni telekomunikacije nije lose.
Stefan:nemoj da se razocaravas, svi smo prosli kroz takve trenutke. Nesto se svidja nesto ne ali tako je to. Ja sam uvek hteo da studiram taj faks ali nisam mogao iz privatnih razloga. [ Ve$eli @ 21.09.2004. 11:24 ] @
Ako te nesto specijalno zanima za telekomunikacije, pitaj.
Ja sam upisao taj smer jer me drugo nije nista zanimalo. [ djalminha @ 23.09.2004. 23:03 ] @
Pozdrav,kolega.
Evo ja sam apsolvent na ptt (starom) smeru i moj ti je savet da upises logistiku ili drumski ako bas nisi spreman za opasno shtrebanje....Logistika pored toga sto je daleko najlaksi smer i sa najmanje ispita po meni u buducnosti nosi velike shanse za zaposlenje tako da bi je i ja upisao da je u to vreme bila....Drumski takodje nije los s tim sto imas dosta grafickih radova....pa ako volis da crtas-super....Ptt nekada ili telekomunikacije sada imaju bar 5-6 veoma teskih strucnih ispita kao sto su OTT ili Radio Saobracaj i nekoliko veoma nezgodnih profesora a kada zavrsis slaba si konkurencija diplomcima sa ETF-a... Nadam se da sam ti pomogao [ Miloš Bjelanović @ 27.09.2004. 20:24 ] @
Ukratko:
- logistika: ako ti ide bubanje - telekomunikacije ili ptt: ako ti ide oet - vodni ili vazdušni: ako ti ide mehanika - drumski ili željeznički (jedan od ova dva ću ja): ako ti ide crtanje (moraš biti strpljiv, i tako to, meni bar neće biti problem, poslje arhitektonske škole). Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|