[ ars @ 15.09.2004. 23:57 ] @
Molim ucesnike ovog foruma da mi pomognu oko sljedeceg:
Instalirao sa AV Kasperski ,sa kojim sam htio zastiti racunar ,a vec sam imao Norton System works 2003 .Izgleda da je doslo do nekog konflikta medju njima i racunar je poceo da blokira. Onda sam izbrisao oba programa ,i racunar je fino radio ,sve dok nisam probao da se konektujem.
Nestalo mi dial up-a i mogucnost da napravim novu konekciju : uopste mi ne dozvoljava to da uradim.Zatim sam reparirao Windows XP ,ali nista.
Kako to mogu da rijesim ?Kako da ponovo dobijem dial up ? Sve opcije sa raznim wizard-ima sam probao ,ali ne ide ! Dali da reinstaliram IE(ali ne znam kako) ili da instaliram neki drugi program(i koji) ?
Unaprijed Vam hvala !
[ Binary Mind @ 16.09.2004. 23:25 ] @
Pa ocigledno da je Windows problem a ne neki drugi program. Iskoristi System Restore ako je ukljucen i nadji neki restore point pre nego sto si instalirao Kaspersky ili barem neki pre nego sto je nestao dial up networking. U protivnom je najbolje da ponovo instaliras Windows.
[ ars @ 17.09.2004. 08:22 ] @
I to sam probao : i system restore i reinstalaciju ,ali nista ... nevjerovatno ...
[ pctel @ 17.09.2004. 09:46 ] @
nemoj da reinstaliras, vec instaliraj Windows "od nule". To garantovano pomaze!
[ kUdtiHaEX @ 17.09.2004. 13:31 ] @
Zanimljiv problem za koji malo ljudi ima resenje.... tj uopste ga nemaju.
Mislim da ce ti instalacija sistema od nule jedino pomoci...
[ ars @ 17.09.2004. 14:05 ] @
Mislite , kada krenem sa instalacijom Windows XP Service pack 1 ,uzeti opciju install ,a ne update ? Ali onda mi trazi sve nesto kao :Hoces li da particionises disk,formatiras i sl. Mozete li mi reci po "koracima" nove instalacije Windows-a ,koje opcije da biram,cekiram itd.Znam da Vas smaram ,ali vjerujte da sam ocajan ,a u lokalnom servisu hoce samo da ga formatiraju i uzmu 15€ za to !
Ako mi Vi ne pomognete ,niko nece !
[ BytEfLUSh @ 17.09.2004. 15:22 ] @
Možda ovo bude od pomoći:

http://www.bl.com/moshe/text/quiddities/norton_errors.html
[ ars @ 17.09.2004. 17:41 ] @
Problem uspjesno rijesen ! Instalirao sam Windows ispocetka ,znaci "preklopio" sam ga ! Ako se nekome ovo desi zna sta treba uraditi ! Ali ,prvo za svaki slucaj,treba uraditi particiju ili neki back up my documents !
Hvala Vam svima na pomoci !
[ Binary Mind @ 18.09.2004. 03:22 ] @
Pogresno sam se izrazio. I ja sam mislio na instalaciju od nule.
[ anon28907 @ 19.09.2004. 08:52 ] @
ars, tek sam sad video mail. Ali ti si vec resio problem (tako sam i ja) .