[ Au197/79 @ 16.09.2004. 07:42 ] @
Da li ima negde da se kupi knjižica, priručnik iz matematike, nešto u čemu su sažeto prikazane sve moguće formule i važnije teorema na nivou fakulteta (mat. 1, 2, statistika, numerička...).

Dakle treba mi nešto poput onog poslednjeg dela knjižice "Logaritamske tablice za učenike srednjih škola" koji se zove Važnije formule u matemetici, ali da je na mnogo višem nivou i po mogućstvu bez 200 strana tablica za logaritme i trigonometrijske funkcije (kome će to u 21.veku!).
[ marko37 @ 20.09.2004. 10:17 ] @
Citat:
Da li ima negde da se kupi knjižica, priručnik iz matematike, nešto u čemu su sažeto prikazane sve moguće formule i važnije teorema na nivou fakulteta (mat. 1, 2, statistika, numerička...).

Probaj na google za cheat sheet pdf, pa vidi šta će ti izaći.

--

You know you"ve landed with the wheels up when it takes full power to taxi.
[ Mihailo Kolundzija @ 25.09.2004. 13:45 ] @
Da, ranije sam već ostavljao ovaj link:
ftp://shell.shore.net/members/w/s/ws/Support/cheat.pdf

Možda pomogne.
[ DaPimp @ 29.09.2004. 01:30 ] @
@Au197/79 mislim da ce ovo potpuno zadovoljiti tvoje zahteve
http://www.personal.psu.edu/us...%20Formulas%20and%20Tables.pdf 26.2 mb
PDF koji nastao od skenirane knjige istog naziva , koja ne postoji u bash orginalnom pdf obliku (super kvalitet)
i
http://mathematicalhandbook.tr...ook_of_Formulas_and_Tables.pdf ista stvar samo loshiji kvalitet 7.11 mb

[ Au197/79 @ 30.09.2004. 09:53 ] @
DaPimp to je to. Još samo da ima papirnato izdanje... A sećam se da su u srednjoj školi neki likovi prodavali takvu knjižicu, ali meni to tada nije trebalao.
[ DaPimp @ 01.10.2004. 02:26 ] @
Citat:
Au197/79: DaPimp to je to. Još samo da ima papirnato izdanje... A sećam se da su u srednjoj školi neki likovi prodavali takvu knjižicu, ali meni to tada nije trebalao.

Pa skines lepo i odstampas :D i dobijes papirno izdanje ;) , ja mislim da je tako najlakshe . Ima josh jedan ftp sa gomilom matematickih knjiga ali su skoro sve u nekom bezveze formatu DjVu, pa ako je nekom taj format omiljen neka viche , znaci ima svega :D ili ti saso mange :D
[ pirgos_madden @ 03.10.2004. 10:48 ] @
Citat:
DaPimp: skoro sve u nekom bezveze formatu DjVu, pa ako je nekom taj format omiljen neka viche

Pa nije bas tako los taj format, izuzev mozda ako nekome smeta to sto se pregledava u nekom Web Browser-u, inace stavise, od pdf -a se razlikuje po tome sto na manje prostora staje VISE TEKSTA (bilo cega).