[ supersonik @ 16.09.2004. 12:27 ] @
Nemam nikakvog iskustva sa Auto Cad-om pa bih vas zamolio za vaše
mišljenje ako je neko čitao ove knjige od ove 2 koja je bolja i zašto.
1.Auto Cad 2004 Biblija autora Ellen Finkelstine
2.Auto Cad 2004 i Auto Cad LT 2004 autora George Omura

Hvala svima!
[ cs_coyote @ 16.09.2004. 15:31 ] @
Nekad davno sam radio po Omurinoj Auto Cad ver. 14, cini mi se. Autor koga mogu toplo preporuciti. Obilje gradiva, koje je veoma pazljivo sortirano. Ova druga knjiga mi je nepoznata.
[ zoso @ 17.09.2004. 21:26 ] @
omura je najbolji verujmi , sve njegove knjige su odlicnog kvaliteta.
[ Cunami @ 17.09.2004. 22:11 ] @
Citat:
supersonik: Nemam nikakvog iskustva sa Auto Cad-om pa bih vas zamolio za vaše
mišljenje ako je neko čitao ove knjige od ove 2 koja je bolja i zašto.
1.Auto Cad 2004 Biblija autora Ellen Finkelstine
2.Auto Cad 2004 i Auto Cad LT 2004 autora George Omura

Ako namjeravas da se bavis arhitektonskim crtanjem preporucujem ti Omuru. U njoj je sve sto ti treba, kao pocetniku, pregledno i postupno. A ako nisi arhitekta/gradjevinac potrazi nesto drugo.
[ tarek @ 27.09.2004. 14:41 ] @
Postoji u ovoj zemlji jedan Autodesk Authorized Author. Napisao je nekoliko knjiga o AutoCAD-u. Poslednja je za verziju 2004. Covek se zove Slobodan Lazic. Svrati na www.yucad.com za vise detalja.
[ zpokimica @ 04.03.2007. 09:43 ] @
Ja zelim da naucim auto-cad. Ima li neko nesto u pdf-u da mi posalje na [email protected], ili mi ostavite neki link da skinem nesto u pdf-u, po mogucstvu na srpskom?
[ Dr. Jekyll and Mr. Hyde @ 04.03.2007. 15:24 ] @
Citat:
zpokimica: Ja zelim da naucim auto-cad. Ima li neko nesto u pdf-u da mi posalje na [email protected], ili mi ostavite neki link da skinem nesto u pdf-u, po mogucstvu na srpskom?

Na www.teamcad.co.yu imas gomilu tutoriala za AutoCAD, Inventor...
Sve na srpskom.
[ koscani @ 04.03.2007. 19:30 ] @

1.Auto Cad 2004 Biblija autora Ellen Finkelstine - odlična ako si početnik (korak po korak)!! za šire mase

2.Auto Cad 2004 i Auto Cad LT 2004 autora George Omura - obimna (bukvalno sve), ali malo komplikovanija od prve! za teh. struku

...naravno, ovo je MOJE mišljenje

[ srdjan milic @ 05.03.2007. 07:42 ] @
Pozdrav narode....

Gledao sam i jednu i drugu knjigu i imam ih obe...(www.pdfchm.com)

Cini mi se da je Ellen Finkelstine stvarno bolja ako si pocetnik. Ali opet Omura radi namenske knjige koje su malo teze ali opet, imas posebno za masince, posebno za arhitekturu, pa u zavisnosti od struke mozes da nadjes sta tebi odgovara. dosta su opsirnije ali opet vrede.

Verovali ili ne najbolelje sam ucio iz knjige koju je izdala Vinca (mislim da je vinca, ili cet) kao knjigu za kurs ACADA koji je drzala Vinca. Bio sam i ostao odusevljen tom knjigom.