[ Dušan @ 17.09.2004. 15:45 ] @
Ovu temu sam postavio pre 2-3 meseca i odgovor je bio:ako nastavi da se ponavlja javi opet.Medjutim problem se nastavio od pre tri dana kada sam instalirao War Craft Frozen Throne ali ovo mi se nije desavalo ranije kad sam imao ovu igru u komp-u.To vam izgleda ovako udjem u igru igram samo zakoci i restartuje se,posle kad opet udjem sve normalno radi uopste se ne restartuje.Sta je u pitanju?
[ cicika @ 17.09.2004. 19:59 ] @
Nega od komponenti se "gubi" u toku igre a XP je verovatno namešten da se sam restartuje u slučaju problema.
Automatsko restartovanje možeš da isključiš na sledeći način:
Desni klik na My Computer>>Properties>>Advanced pa Settings za Startup and Recovery.
Tu takodje check-iraj i boksice Write an event to the system log i Send an administrative alert (verovatno su vec izabrane te opcije).
Sledeći put kad ti se restartuje komp ili, ako isključuš automatski restart, zabaguje igra do te mere da moras da restartujes ručno, idi na Administrative Tools>>Event Viewer i potraži grešku. Kompletan opis greške možeš da ukucaš u Google Advanced Search i da pogledaš šta može biti uzrok tome na netu a isto tako postuj ovde šta se desilo.

Nije baš rešenje problema ali svakako ćemo doći do više informacija.

Pozdrav!
[ Dušan @ 19.09.2004. 14:02 ] @
Iskljucio sam Automatic Restart ali opet se ponavlja tako da sam je izbrisao.Ja mislim da je to do graficke(oslabila)!Ne znam koliko je igra bila zahtevna nije mi se mogao otvoriti view readme.Ali ranije je sve radilo kako treba malo mi za sece ali posle radi normalno
[ djordje @ 19.09.2004. 14:53 ] @
proveri setovanja za memoriju u BIOS. Stavi na najslabija
[ Dušan @ 19.09.2004. 20:02 ] @
Hteo bih da pitam mada nema veze sa ovom temom gde mogu naci prodram koji ce mi pokazati spisak pravilno instaliranih drajvera i program za brisanje duplih fajlova i onih fajlova koji mi ostanu prilikom brisanja nekog programa
[ Biker @ 19.09.2004. 23:12 ] @
Vrlo verovatno da je do memorije. Moguce da se tvoja memorija ne slaze sa tvojom plocom, ali da je isto tako ispravna i radi na drugim plocama perfektno. Desava se to. Imao sam takvih iskustava.
[ djmaki @ 20.09.2004. 22:13 ] @
Mozes li detaljnije opisati svoju konfiguraciju,koliko dugo koristis taj racunar.Ako imas dve memorije probaj sa jednom posebno.Skini memoriju, ocisti je.Uzmi gumicu za brisanje i protrljaj onaj deo sto ulazi u slot.Skini graficku probaj kod drugog.Instaliraj neki program za testiranje racunara i proveri svoje komponente(pc mark,aida,...)Ako nije sve to onda probaj da zamenis plocu jer je onda ona jedini problem.
U svakom slucaju reci svoju konfiguraciju da bih mogao detaljnije da ti pomognem.
Pozdrav
[ Dušan @ 22.09.2004. 14:40 ] @
Ovako koristim AMD Atlon 1700mhz 256mb ram-a dve od po 128 graficka Ge force 2 64mb ram 40GB i kad sam palio racunar pre neki dan nije mi se pojavljivala slika na monitoru racunar se upali a monitor kao da je u stand by pa mi se kasnije pojavljivalo star windows normal itd.U cemu je problem!?