[ deshasrk @ 18.09.2004. 02:36 ] @
| Interesuje me sta je temp direktorijum cemu sluzi,zasto ga ima na vise lokacija,zasto su neki prazni a neki ne...?????
U par preporuka o podesavanjima OS insistira se na brisanju njegovog sadrzaja ali nisam siguran dali se to odnosi samo na fajlove iz direktorijuma ili i na sve pod direktorijume u njemu??? |
[ reiser @ 18.09.2004. 10:12 ] @
U tom direktorijumu se smestaju svi fajlovi koji su privremeno potrebni za izvrsenje nekog programa
Recimo, da bi Total Commander otvorio neki fajl koji se nalazi u nekoj arhivi (zip, rar itd..), on ga prvo otpakuje u temp direktorijum pa ga izvrsi.
I slobodno smes da brises sve sto se nalazi unutar temp direktorijuma, ali izbegavaj da to radis dok neki drugi program nesto drugo radi...
[ deshasrk @ 18.09.2004. 20:09 ] @
Znaci da brisem sve iz svakog temp direktorijuma(ima ih vise)???
Sta se dobija a sta gubi brisanjem????
Primetio sam da sada ne mogu da otvorim video fajlove dvoklikom u exploreru ili commanderu !!!! To mi uspeva samo pomocu player-a!
Moram to da podesim u folder options ili....????
Aj za sada toliko,HVALA!!!
[ reiser @ 19.09.2004. 11:34 ] @
Brisi sve iz WINDOWS\Temp i Documents and Settings\%tvoj username%\Local Settings\Temp
[ deshasrk @ 20.09.2004. 00:47 ] @
Hvala!!!
[ Miroslav Cvejić @ 20.09.2004. 00:56 ] @
Kako se beše na W2k menja lokacija Temp foldera?
[ random @ 20.09.2004. 03:48 ] @
Podešavanjem TEMP promenljive okruženja (System Properties, Advanced, Environment Variables...).
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.