[ miki321 @ 18.09.2004. 21:44 ] @
koji je bolji DVD/RW

Asus DRW-1604P ili LG GSA-4120B

evo neki podataka o Asusu
Podržani formati: DVD-ROM, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video , DVD-RAM, CD-R, CD-RW, CD-DA, CD-ROM Mode1, CD-ROM/XA Mode2, Photo CD, CD-I, CD-Extra, CD-Text

16X DVD-Write/4X DVD-RW/ 16X DVD+Write/4X DVD+ReWrite/ 4X DVD+R (DL)/ 16X DV D-ROM/32X CD-Write/24X CD-ReWrite/40X CD-ROM

evo nesto i o LG

Write Speed [DVD+R] : 2.4x, 4x CLV, 8x, 12x ZCLV

Write Speed [DVD+RW] : 2.4x, 4x CLV

Write Speed [DVD-R] : 2x, 4x CLV, 8x ZCLV

Write Speed [DVD-RW] : 1x, 2x, 4x CLV

Write Speed [DVD-RAM] : 2x, 3x ZCLV(Ver.2.1), 3x-5x PCAV(Ver 2.1)

Write Speed [CD-R] : 4x, 8x, 16x CLV, 24x, 32x, 40x ZCLV

Write Speed [CD-RW] : 4x, 8x, 10x, 16x CLV, 24x ZCLV

Read Speed [DVD-R/RW/ROM] : 10x / 8x / 16x Max

Read Speed [DVD-RAM] (Ver.1.0/2.1) : 2x / 2x, 3x ZCLV, 3x-5x PCAV

Read Speed [DVD-VEDIO] : (CSS Compliant Disc) 8x Max. (Single/Dual layer) [DVD+R/+RW] 10x / 8x Max

Read Speed [DVD+R/+RW] : 10x / 8x Max

Read Speed [DVD+R DL] : 8x Max

Read Speed [CD-R/RW/ROM] : 40x Max

Read Speed [CD-DA] (DAE) : 40x Max

Data Transfer Rate [CD] : Max 6,000Kb/s

Data Transfer Rate [DVD] : Max 22,160Kb/s

Access Time [CD-ROM] : 125msec

Access Time [DVD-ROM] : 145msec

Access Time [DVD-RAM] : 165msec

Buffer Size : 2 MB with buffer under run prevention technology

Loading Mechanism : Motorized Tray

Write Method [CD-R/RW] : Disk-at-once, Session-at-once, Track-at-once, Packet write

Write Method [DVD-R/RW] : Disk-at-once, Incremental Recording, Restricted Overwrite (DVD-RW only)

Write Method [DVD+RW/RAM] : Random Write

Write Method [DVD+R] : Sequential Recording

Compatible Formats [Write] : DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+R Double Layer DVD+RW, CD-R/RW

Compatible Formats [Read] : CD-ROM 1,2, CD-DA, CD-I FMV CD-ROM XA, Mixed CD , CD Extra, CD-Text, CD-Plus, Photo-CD, Video CD, CD-R/RW, DVD-ROM DVD-R, DVD-RAM,DVD-RW DVD+R, DVD+R Double Layer, DVD+RW

koji je bolji DVD/RW
[ lancia88 @ 19.09.2004. 01:02 ] @
Pozdrav,
Miki, pa Ti ga jos ne kupi!!?? Toliko je bilo hitno da jedva cekamo da ga vec jednom kupis, jer to sto budes kupio bice najprobraniji komad HW-a na svetu
pozdrav
[ ramzes @ 19.09.2004. 01:02 ] @
Pa ti stvarno nisi n******n, ja sam jos pre par nedelja procitao bar 3-4 teme koje si ti pokrenuo sa istom tematikom,tipa koji dvd rw je bolji ili treba hitno da kupim dvd rw pomagajte,.... i posle svega sto su ljudi napisali ti jos nisi uzeo rezac, nego pokreces novu, ISTU temu! Pa ako tako budes cekao, nikada neces uzeti rezac, a ni bilo koji drugi uredjaj, obzirom da se skoro svakog dana izbacuje nesto novo na trziste, i tako u nedogled!!!
Kao sto ti je, ako se ne varam, jedan od moderatora vec rekao, daj brate uzmi vec jednom taj prok***i rezac i zavrsi posao, pa nije to neka nedokuciva nauka!

Evo saveta, odes lepo u radnju, trazis dva-tri najtrazenija modela na trzistu da pogledas, pa koji ti se najvise svidi kupis i gotova prica!

Recimo, ja sam pogledao na forumu 2-3 teme koje su obuhvatale oblast dvd rw, pogledao par review-a i ocena na ino forumima, zakljucio da je nekako Pioneer 107d
Best Buy (ne racunajuci Plextor uredjaje), otisao i kupio uredjaj, i sve to u roku od nedelju dana!

A ti ga brate gnjavis................................................................!!!!!
[ miki321 @ 19.09.2004. 09:53 ] @
ja sam nabavio u jednoj konfiguraciji Pionir 107D a u drugoj LG GSA-4120B i odlicni su
moj prijatelj me je zamolio da postavim temu Asus DRW-1604P ili LG GSA-4120B posto i njemu treba DVD/RW i tu je sva mudrost
[ ramzes @ 19.09.2004. 18:58 ] @
Ako je zaista tako, onda izvini!

Al mogao je i tvoj prijatelj da se registruje na forumu i pod nekim drugim nickom postavi to pitanje, iskreno, ovako se stice malo pogresna slika o tebi!

OK, izvini jos jednom!

poz!
[ petru @ 15.10.2006. 14:31 ] @
Jos jedna nedovrsena tema! Koji je krajnji rezultat, koji si kupio i kako se spravica pokazala?

[ lancia88 @ 15.10.2006. 23:51 ] @
Pozdrav,

aman covece, pa tema je dve godine stara, ko zna koliko je vec kupio rezaca.....
[ davorin2 @ 27.10.2006. 06:59 ] @
Ja kupio za 20 eura LG, zasad ok, jedino ne čita tu i tamo neki DVD