[ Vule Ar @ 23.09.2004. 15:08 ] @
Da li postoji neka mogucnost da se sa slike koja je skinuta sa net-a, ukloni internet adresa koja postavljena na toj slici negde u uglu? Hvala vam! |
[ Vule Ar @ 23.09.2004. 15:08 ] @
[ webmaster1 @ 23.09.2004. 15:14 ] @
Pa naravno!Otvoris bilo koji program za rad sa grafikom, pretpostavljam da je tvoja slika *.jpg...Premazes taj deo nekom bojom i to ti je to:)Posluzice i paintbrush, a bolji ti je photoshop,macromedia firaworks, ili sta god ti padne pod ruku...
[ viza @ 25.09.2004. 21:35 ] @
moj savet ti je da koristiš "pečat" u photoshop-u.
[ SIT @ 25.09.2004. 22:57 ] @
Misliš ....
ukradeš tuđu sliku, skineš kopirajt autora, staviš kao svoju ? .... to te interresuje? [ filo @ 25.09.2004. 23:02 ] @
mislim da vise misli na ona imena sajtova koje ponekad stave na "one" slike
![]() [ Vule Ar @ 27.09.2004. 19:42 ] @
Citat: SIT: Misliš .... ukradeš tuđu sliku, skineš kopirajt autora, staviš kao svoju ? .... to te interresuje? Ma, ne, nisam to mislio. Nego, mislio sam kada skinem tu adresu da sliku odnesem u foto radnju da je "uradim" (digitalna obrada slike). Ovako kada se ta slika slika "uradi" taj sajt bi je samo kvario. Eto, to mi je bila namera... To nije lose da se uradi u photoshop-u, ali boja sa kojom ce ta adresa da se "prefarba" mora dobro da se uklopi sa bojom slike. To je malo teze, opet ce da se poznaje da je dati deo slike prefarban... Jer postoji mozda neko bolje resenje? P.S. Hvala za odgovor... [ dr ZiDoo @ 27.09.2004. 22:23 ] @
Imaš sličnu temu u kojoj sam se satro da nekom objasnim kako se skida teksa sa slike, ili bilo kakav drugi "objekat". Potraži malo.
[ djdrale @ 06.10.2004. 12:57 ] @
Imas onaj magic wand u photoshopu i sa njim mozes da prvo skontas koja ti je boja ispod tog teksta i onda samo premazes isti tekst pomocu pomenute boje. Pogledaj lijevo i naci ces.
[ StORM48 @ 10.10.2004. 00:57 ] @
Probaj da malo eksperimentišeš sa CLONE TOOL-om u Photoshopu. Videćeš da nije teško.
Pozdrav [ McKracken @ 10.10.2004. 01:54 ] @
@DJdrale: Nece se bas usreciti koristeci magic wand da pokupi boju
![]() @Vule Ar: Pogledaj ovde, mislim da ce ti prilicno pomoci: http://www.tutorialized.com/tutorials/Photoshop/Basics/5 offtopic: Inace, nije ni prvi ni poslednji koji hoce da maznjava sadrzaj. Ima cak i nekoliko "boraca" protiv svega i svacega koji se potpisuju pod tudji rad (ma koliko taj rad bio bezvezan). Necu ih imenovati, znaju koji su ... [ djdrale @ 14.10.2004. 01:39 ] @
Mislio sam na Eyedropper Tool. A ono sam bubno samo bezveze jer nisam ni pogledao u Photoshop.
Hvala na ispravci Pozdrav [ Photonaut @ 15.10.2004. 08:58 ] @
Citat: Vule Ar:To nije lose da se uradi u photoshop-u, ali boja sa kojom ce ta adresa da se "prefarba" mora dobro da se uklopi sa bojom slike. To je malo teze, opet ce da se poznaje da je dati deo slike prefarban... Jer postoji mozda neko bolje resenje? To ti je najbolje, najbezbolnije i najlakše riješenje. Ja sam ljude brisao sa slike a da se ne primjeti. Samo polako, opušteno i izbrisaćeš taj www. koristi clone stamp i healing brush. [ Lajavi_Krelac @ 21.03.2005. 02:14 ] @
...a kad zavrsis sa klonom onda onda ga izhilinguj
i to je to ako te zanima mogu da ti pokazem sta sam uradio od stare pocepane izbledele slike ovim alatima i kako to sad izgleda da postujem? POZDRAV [ aceall @ 26.03.2005. 01:47 ] @
lajavi ajd postuj to.
Vule zasto ne bi odsjekao tih 30-50 pixela i rijesio se obrade, inace ako to neces onda se potrudi sa Clone tool-om i rijesit ces stvar [ Lajavi_Krelac @ 27.03.2005. 00:22 ] @
Evo! Kako ti se cini? [ aceall @ 27.03.2005. 01:13 ] @
dobro je, lijevo rame je malo mutno
[ Lajavi_Krelac @ 27.03.2005. 01:49 ] @
Ma ima toga jos!
Sta mislis koliko mogu da se naplacuju ovakva retusiranja? Evo i kako to rade profesionalci: http://www.rayfresh.com/retouche/ [ SIK@ @ 31.03.2005. 23:28 ] @
u corelu koji je majka - sa clon tool-om bi to vrlo brzo odradio dok bi i sa mask tool-om to mogao nabrzaka da rešiš
bilo koji od ova 2 alata za minut gotovo i nemaš www-adresu kao da nikad nije ni bila tamo pozdrav svima [ ne11e @ 28.04.2005. 21:58 ] @
udjesh u photoshop imash nekoliko nachina da to uradish : 1 uzmesh lasso tool i selectujesh dio koji je veoma blizu adresse a da je ne dodiruje ,mora selekcija da bude malo veca od adresse i samo drzish Alt i preneshesh selektovani dio na Adressu i ona ce nestati, 2: uzmi dodge tool isto kao i sa lassom u prethodnim primjeru biraj neshto blizu ali morash drzati Alt dok birash mesto odakle cesh prenijeti dio na adressu i kad si smislio koji cesh klikni jedan put i on ce taj dio selectovat i onda samo prefarbaj taj dio dodge toolom i ma i tehnika sa healer toolom koja je slichna dvema prethodnima iskoristi ovo pametno
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|