[ beauty @ 26.09.2004. 21:41 ] @
Nedavno sam kupio aparat Aztec Premier Shark 3306 za 160eur.. Aparat je odlican, nisam veroavao sta sam za te pare dobio jer aparat ima 3x optichki zum, izuzetnu oshtrinu slike i dobru osetljivost senzora. Od srca ga preporuchujem svima.
Medjutim, problem je u tome shto je aparat izgleda noname proizvod. Na njemu je potpisana firma Aztec, a kada sam na google-u stavio da trazhim model aparata nashao sam ga samo nanekom rumunskom sajtu. Onda sam proshirio malo search i nashao da se pod imenom UMEX prodaje u Cheshkoj i samo tu! Negde sam nashao da ga pavi firma A Force, negde First, a negde Muse. Chak se negde (mislim u Kanadi) prodaje pod imenom Toshiba.
Mene zanima da li je neko imao iskustva sa ovim aparatom, jer me konkretno zanima softver za njega (chisto radi reda) i firmware koji mozhe da se updateuje ako se nadje :)
Interesantno je da se aparat u sistemu predstavlja samo kao digal camera 3306. Josh jednom napominjem da je aparat izuzetnog kvaliteta, sa odlichnom optikom i moguchnostima.

Hvala svima unapred.