[ Turin Turambar @ 27.09.2004. 12:40 ] @
Koji su dobri registry optimizeri? Koristim JV16 powertools i Registry Mechanic i nikada nisam imao problema (npr. da obrisu nesto vazno/korisno). Da li ima jos boljih i sigurnijih programa? |
[ Turin Turambar @ 27.09.2004. 12:40 ] @
[ vorkapa @ 27.09.2004. 13:13 ] @
recimo Registry Healer
[ byM4k5 @ 28.09.2004. 23:32 ] @
RegCleaner!
[ djordje @ 29.09.2004. 00:03 ] @
RegCleaner mi je 100 puta unistio download informacije za DAP pa sam 106MB skidao ponovo dialupom
[ VRKY @ 29.09.2004. 06:05 ] @
Registry First Aid
[ Binary Mind @ 29.09.2004. 06:26 ] @
RegScrub XP je moj favorit. Dosta dobro uradjen freeware programcic koji nije previse agresivan. Vise ga ne prave i to je prava steta. sve jedno tarija verzija koju koristim zavrseno obavlja posao. JV16 Power Tools je takodje sjajan programcic. Registry Mechanic je jedno obicno s***** za shareware program kao i Registry Healer. 2 programa koja sam pohvalio su freeware a jednako dobra ako ne i bolja nego ova 2 shareware programa. JV16 Power Tools je mnogo mocno oruzje u rukama znalca.
[ superbaka @ 29.09.2004. 09:50 ] @
Tune Up Utilities 2004
[ VRKY @ 29.09.2004. 13:17 ] @
I ja također koristim Tune Up Utilities 2004 stvarno je svestran i dobar progi za održavanje kompa... Probajte ga i sami se uvjerite...
[ corttex @ 29.09.2004. 20:45 ] @
Registry cleaner iz Fix-It Utilities 5 i
Registry First Aid 3.4 [ byM4k5 @ 30.09.2004. 00:11 ] @
Citat: djordje: RegCleaner mi je 100 puta unistio download informacije za DAP pa sam 106MB skidao ponovo dialupom Prvo, ako sam te dobro shvatio tvoj file ima 106 MB i ti nikako nisi mogao da skidas ponovo 106 MB jer je 106 MB vec skinuti file. Drugo, RegCleaner nece da obrise ako ti ne naredis. Dakle, ti si odobrio tu akciju i trebas da krivis sebe, a ne RegCleaner. Trece, RegCleaner ima BackUp obrisanih kljuceva, pa odatle mozes da vratis! Ko je to obrisao? Cetvrto, ubuduce malo bolje sklapaj recenice jer ce ispasti da si ti 100 puta bio budala i dozvolio RegCleaner-u da ti nesto obrise i da si se tek poslije 100-te greske naucio pameti. [ Black_eyed @ 30.09.2004. 08:02 ] @
E, ovo me bas zanima.
Da li neki od ovih programa vrsi prepakivanje registry baze (tj. optimizaciju), jer posle brisanja obicno ne nude tu opciju? Kako znate koje registry kljuceve mozete da obrisete? Ako pustite tri razlicita programa za ciscenje baze, sva tri ce prijaviti razlicit broj slogova koje treba izbrisati. Kome verovati ? Jel ima neki link ka nekom PDF-u iz Windows Registry-ija? [ Black_eyed @ 30.09.2004. 10:14 ] @
Evo jedan interestan link: Uporedjivanje rada nekoliko softwera za rad sa registry bazom.
http://www.registry-repair-sof...trkey=windows+registry+cleaner [ corttex @ 30.09.2004. 18:38 ] @
Defragmentator registry baze postoji u TuneUp Utilities, System Mechanic, Fix-It Utilities...
[ VRKY @ 30.09.2004. 19:41 ] @
Što ja sve koristim?
Koristim: Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite Registry First Aid TuneUp Utilities [ VladeM @ 01.10.2004. 01:21 ] @
System Mehanic 4 - ima dobru alatku za registri
EasyCleaner - takodje [ Andreja Dulovic @ 16.10.2004. 13:07 ] @
da li nekako mogu da "pratim" kojim registrima program pristupa kad se startuje?
da li postoji neki program za manipulaciju registrima u kome ima nesto poput "last accessed" opcije ili tako nesto? [ Shadowed @ 16.10.2004. 14:39 ] @
RegMon by www.sysinternals.com prati promene na Registry-u.
Za ovo "last accessed" nisam bas siguran na sta mislis. Ako mislis da se program otvori na onom kljucu koji je poslednji pokrenut, nema sanse jer samo dok se program pokrene Registry se nekoliko puta cita/upisuje u njega. Suvise se cesto koristi da bi se ostvarilo tako nesto. Ako mislis tamo gde je taj program pristupao poslednji put kad je koriscen to imas i u Windows-ovom Regedit-u. [ reiser @ 16.10.2004. 14:42 ] @
Sta mislite o registry optimizeru koji je deo TweakXP Pro alatke ?
[ Andreja Dulovic @ 16.10.2004. 15:55 ] @
Citat: Shadowed: RegMon by www.sysinternals.com prati promene na Registry-u. Za ovo "last accessed" nisam bas siguran na sta mislis. Ako mislis da se program otvori na onom kljucu koji je poslednji pokrenut, nema sanse jer samo dok se program pokrene Registry se nekoliko puta cita/upisuje u njega. Suvise se cesto koristi da bi se ostvarilo tako nesto. Ako mislis tamo gde je taj program pristupao poslednji put kad je koriscen to imas i u Windows-ovom Regedit-u. hvala da odgovoru. treba da vidim koje sve registre program cita kad ga pokrenem i odmah potom ugasim. prepostavljam da postoji neki program koji to moze da detektuje? moze li to da se utvrdi pomocu regedita? hvala i pozdrav, andreja [ Mistery @ 16.10.2004. 16:38 ] @
Što se mene tiče, registry optimizeri su naj beskorisniji programi na svijetu.Ako puno instaliraš i deinstaliraš Windows ti neće izbržati ni dva mjeseca. Jedino poboljšanje koje sam ja primijetio je kada očistim registry bazu da se sistem podigne malo brže. Mi svi instaliramo brdo codeca i igara među kojima ima onih koji obožavaju da ti razvale DirectX na komade (moj poslednji slučaj Farcry), a kada DirectX pukne onda pomaže samo format C:
[ Shadowed @ 16.10.2004. 16:38 ] @
Ne, ali RegMon moze.
[ m4rk0 @ 16.10.2004. 16:56 ] @
Citat: Mistery: Što se mene tiče, registry optimizeri su naj beskorisniji programi na svijetu.Ako puno instaliraš i deinstaliraš Windows ti neće izbržati ni dva mjeseca. Jedino poboljšanje koje sam ja primijetio je kada očistim registry bazu da se sistem podigne malo brže. Mi svi instaliramo brdo codeca i igara među kojima ima onih koji obožavaju da ti razvale DirectX na komade (moj poslednji slučaj Farcry), a kada DirectX pukne onda pomaže samo format C: Nemoj pricati gluposti.Jbg druze, mozda te je neki reg. program razocarao pa polivas po ostalima koje nisi ni isprobao...Evo primera:Instaliraj neki kodec pack a zatim ga Uninstaliraj.Posle toga skeniraj komp nekim reg optimizerom i pogledaj koliko fajlova ti je ostalo u samom windowsu.To je samo kap u moru.Seti se koliko u toku ta dva meseca instaliras programa ili igrica i bilo cega...pa majku mu..moras bar nekoliko puta nesto uninstalirati,(da ne pricam sta za sobom ostavlja uninstaliran program ili igrica),saberi to sa gore navedenim primerom.... [ Mistery @ 16.10.2004. 17:37 ] @
m4rk0
Nismo se rezumjeli. Većina njih radi svoj posao korektno ( trenutno koristim Advanced System Optimizer ) ali, po meni, većina nas formatira disk bar jednom u dva mjeseca. Ili pukne drajver od grafičke ili DirectX ili zbog nekog virusa. Uglavnom mislim da je Windowsu XP najmanji problem prljava registry baza. P.S. za dva mjeseca sigurno bih nakupio 500-600 neispravnih ključeva. [ m4rk0 @ 16.10.2004. 19:58 ] @
Citat: Mistery:Uglavnom mislim da je Windowsu XP najmanji problem prljava registry baza. Najmanji problem?!Mislis jedan od najvecih problema.Lepo ljudi govore baza registra je srce i dusa windowsa i to nije receno bez argumenata.Ako neverujes (al mislim da verujes) nasumicno promeni neku vrednost u bazi registra i onda da vidimo da li ces promeniti misljenje...Zna se sta moze da sledi usled promene registra. Citat: Mistery: m4rk0 Nismo se rezumjeli. Većina njih radi svoj posao korektno ( trenutno koristim Advanced System Optimizer ) ali, po meni, većina nas formatira disk bar jednom u dva mjeseca. Ili pukne drajver od grafičke ili DirectX ili zbog nekog virusa. Citat: P.S. za dva mjeseca sigurno bih nakupio 500-600 neispravnih ključeva [Ovu poruku je menjao m4rk0 dana 16.10.2004. u 21:00 GMT+1] [Ovu poruku je menjao m4rk0 dana 16.10.2004. u 21:01 GMT+1] [ VRKY @ 16.10.2004. 20:00 ] @
ja nisam re-instalirao Win od 2. mjeseca... Redovno ga održavam. Ali ipak nastaju mali problemčići... (pucanje explorera) . Alii dok šljaka nek šljaka.
U pravu si nastaje puno neispravnih ključeva ali za to redovno čisti registry pa će bit manje... [ m4rk0 @ 16.10.2004. 20:04 ] @
Citat: VRKY: U pravu si nastaje puno neispravnih ključeva ali za to redovno čisti registry pa će bit manje... Hvala bogu da neko ovde rezonuje kao i ja :) [ Mistery @ 16.10.2004. 20:27 ] @
Priznajem da sam pretjerao. Redovno i ja čistim registry sa Advanced System Optimizer-om. Promijenio sam ih mnogo ali ovaj mi nešto najbolje leži.
A evo razloga zašto sam sa iznervirao. Koristim FDSR (skida fajlove sa EON-a) tako da instaliram sve i svašta. Prije 3-4 dana stavim novi Windows, podesim sve kako treba i tako ja instaliram i deinstaliram sve što mi se činilo zanimljivim. Registry, temp, history... sve sam čistio redovno. Jutros se probodim, upalim komp, kad ono ne mogu da otvorim Windows Explorer. Čim ga pokrenem izbaci grešku. Probao sam sve i svašta (repair, sistem restore...) ali ništa nije pomoglo. I šta drugo da uradim nego format C:. Normalno da nesmiješ obrisati registry key od neke aktivne aplikacije. [ dakiyu @ 19.10.2004. 01:20 ] @
@Mystery....ja radim sto i ti samo ti savetujem da lepo odvojis jednu particiju od 2-3 gb upises novi xp podignes sve pa snimis ghost file toga na cd (oko 630mb) i sve obavljas sa FDRS u tom windowsu...zatim instaliraj ashampoo koji prati svaku putanju bilo koje instalacije pa ih zajedno sa registrom i uninstalira...i na kraju ako ti taj win i pukne,lepo format te particije i sa cd-a ghost file i za 3 minuta ti je win sa svim drajverima i podesavanjima tu spreman za novi download...sjajno....ako ne znas kako da smanjis win xp na 630mb imas u topu uputstvo....
Inace koristim tune up 2004 veoma obimno u oba windowsa i nikada nisam imao problema...a vidim da i ovaj ashampoo ima ciscenje registra i uradio sam par puta bez problema... Zaboravih,ashampoo ima pregled svega sto ce da obrise(uninstalira) i veoma sam se iznenadio koliko toga ima za samo 5mb instalacije....posebno u registru.... [ Mistery @ 19.10.2004. 14:47 ] @
Hvala na savjetu. To ću i da uradim.
[ Kretosh @ 22.06.2005. 22:27 ] @
A gde mogu da skinem neki od ovih reg optimizera?
Besplatno ako je moguce,ako ne onda shareware. MOD BytEfLUSh: Poruka izmenjena u skladu sa pravilnikom. [ CroInspector @ 23.06.2005. 21:53 ] @
Necu dodavati nikakav software, nego samo poruciti: Svaki regstry optimizer BI TREBAO ocistiti registry od suvisnih kljuceva, ali u praksi to nije tako. negdje sam procitao da im je ucinkovitost oko 80-85%. Pa bi bilo bolje da prilikom svake instalacije software-a koristite programa poput TotalUninstall-a.
[ basic10 @ 12.07.2005. 02:53 ] @
meni je se sve pobrkalo nakon upotrebe regcleaner
nekazem da je sam to uradio ali ne znam kako da uradim backup nista nemogu da otvorim cak ni c: ni control panel absolutno nista znal ko ista o tome u safe modusu isto nece [ VRKY @ 12.07.2005. 10:55 ] @
Prikazuju li ti se kakve poruke kad otvaraš Control Panel ili sl.?
[ Shadowed @ 13.07.2005. 17:40 ] @
@basic10. Otvori novu temu za to (ako ne nadjes nista pretragom).
OnTopic. Registry optimizer koji najcesce koristim i prilicno sam zadovoljan je Regedit. Ne morate ga instalirati dolazi uz Windows. Dobro se pokazao i Registry Workshop ali nije besplatan. [ VRKY @ 13.07.2005. 17:48 ] @
Shadowed, otvorio je: http://www.elitesecurity.org/tema/126466
[ tordajav @ 16.11.2005. 00:27 ] @
Ja koristim Windows Registry Repair Pro v.1.1.0, i smatram da je jedan od boljih jer pronadje veliki broj gresaka u Reg bazi... Nisam se upoznao sa boljim programom ovog tipa koji nalazi jos vise gresaka.
Medjutim, imam i problem sa njim: nakon skeniranja i popravke gresaka, jedan od svchost.exe fajlova u Task Manager-u ostaje da przi 100% i tako u nedogled. Nije mi jasno zasto, ali sam siguran da to ovaj program uzrokuje. Ako neko zna, slobodno neka pojasni... [ Marko Medojević @ 23.10.2006. 09:29 ] @
Ja koristim RegCleaner i nisam imao problema sa njim!
[ Slobodan Trebovac @ 23.10.2006. 13:52 ] @
Takodje, i ja ga koristim i veoma sam zadovoljan s njegovim radom, za par godina koristenja nisam imao nijedan problem s njim. Znaci, preporuka za RegCleaner. Ipak jedna napomena, prilikom upotreba ovakvih alata treba biti veoma oprezan, vidjao sam svakakve probleme izazvane nestrucnim i nesmotrenim koristenjem ovakvih registry alata.
[ vaske71 @ 23.10.2006. 14:25 ] @
Tune Ap 2006 zato je i dobio nagradu najboljeg u 2006 !!!
[ netman @ 23.10.2006. 20:54 ] @
Registry Mechanic-jedan od najboljih, definitivno!
[ ton_majstor @ 23.10.2006. 21:57 ] @
Tune UP Utilities 2006.
Pozdrav! [ strba @ 23.10.2006. 22:57 ] @
Ja sam koristio regcleaner od macecraft-a... nije los.. ali mislim da je bolja varijanta koristiti power tools od istog proizvodjaca.. ima vise opcija... i mogucnost da se skenira samo odredjeni deo.. registry-ja..
[ gogo_drazindo @ 24.10.2006. 23:06 ] @
Ja koristim Ace Utilities u kombinaciji sa TuneUP Utilities 2006!
[ Fuzz @ 25.10.2006. 08:22 ] @
Ja bi licno zabranio javnu promociju programa za "sredjivanje" registry-a posto je potpuno neverovatno sta su sve u stanju da naprave korisnici od sistema njihovom nestrucnom upotrebom.
[ lord Vader @ 26.10.2006. 17:31 ] @
To je zato što veliki broj ljudi shvata čistače registra kao igračku i zanimljivo im je kada im program navodno popravi par stotina "problema" (koji uzgred i nisu neki naročiti problemi).
Tako isprobavaju nekoliko čistača da vide koji će da nađe više unosa u registru. I onda on kao nešto pobriše a nemaju pojma šta je pobrisao (jer ne znaju ni šta su registri) i tako nastane problem. [ zoran_dojkic @ 26.10.2006. 18:25 ] @
Citat: Fuzz:prosto je potpuno neverovatno sta su sve u stanju da naprave korisnici Citat: lord Vader: (koji uzgred i nisu neki naročiti problemi) ... i tako nastane problem. Em je šareno, em lepo zvuči: sam svoj majstor; pa ko da odoli. [ X Files @ 26.10.2006. 20:08 ] @
Dva puta su mi zatrebali programi koji su "doktori" za Registry i ni jednom mi ni
jedan nije pomogao. Pomogli su mi sajtovi tipa: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm 1. put sam uspeo da postignem da na dvoklik na neki folder dobijem neželjenu poruku "Access Denied" (hteo sam da isprobam neki trik iz jednog časopisa) 2. put mi se izgubio Language Bar i nije bilo varijante da se vrati u ispravno stanje bez primene Reg upisa koji je pomenut na gornjem sajtu. [ ton_majstor @ 26.10.2006. 22:01 ] @
Ok, najmanje jednom nedeljno "poteram" XYZ registry cleaner, a barem jednom mesečno XYZ registry defragmenter! On redovno smanji veličinu reg fajla za 5-10%... ako je kome bitno.
Ljudi, kako vam uspeva da upropastite sistem? Nije važan broj nađenih "problema", već kako ste dospeli do toga da ima 500+ "grešaka" u registry-ju? Ne računam "history" entry-je... ![]() Kao što treba redovno apdejtovati antivirus ili antispyware i skenirati stalno šta već morate, tako i ovo održavanje sistema od ove 2006. spada u redovno održavanje! Ne smemo to smatrati high-techom! Koji program, napisasmo ovde gomilu preporuka! Ja svoj ne menjam! Moje drugare sam naučio kako da sami to rade, zaista se manje odtada cimam oko njihovih sistema!!! Pozdrav! [ Fuzz @ 26.10.2006. 23:59 ] @
Ma ne misli niko na tebe. Ali nemoj reci da nisi susreo dovoljno ljudi na Elitu koji su reinstalirali sisteme nakon "optimizacije". To je jednak problem kao i formatiranje/particionisanje particija sa podacima.
[ Deda_Mraz @ 27.10.2006. 08:12 ] @
Ja iskreno nikad nisam čuo da je neko reinstalirao sistem, zboG reg. optimizacije !?
Koristim CCleaner, RegSupreme PRO, CheckUP... ovaj drugi ima ono agresivno čišćenje, znači izvlači iz naftalina ključeve i briše ih... juče mi je obrisao oko 180mb loših ključeva i nepotrebnih i komp mi oživeo. Znači nikada mi se sistem nije sjebao jer mi je program brisao registry key-eve. [ djordje @ 27.10.2006. 10:46 ] @
Imas registry od par stotina megabajta?
[ X Files @ 27.10.2006. 10:50 ] @
Citat: Ja iskreno nikad nisam čuo da je neko reinstalirao sistem, zboG reg. optimizacije !? Imam kolegu na poslu koji "boluje" od toga da ima sve moguće - Registry mehanike - Defragmentatore - Programe za brisanje duplih fajlova - Optimizatore - Akceleratore - ... I instalira Windowse zbog toga 10 puta godišnje. Jedina "perverzija" koju ja odmah uradim na svom sistemu je da TEMP (Page) fajl postavim na DRUGI HD i to na POSEBNU particiju koju na njemu napravim. Ovo su i Microsoft MVP stručnjaci potrdili da ima uticaja na brzinu sistema. Pitao sam. Citat: Koristim CCleaner, RegSupreme PRO, CheckUP... ovaj drugi ima ono agresivno čišćenje, znači izvlači iz naftalina ključeve i briše ih... juče mi je obrisao oko 180mb loših ključeva i nepotrebnih i komp mi oživeo. Znači nikada mi se sistem nije sjebao jer mi je program brisao registry key-eve. Instalacione procedure zaista nisu savršene, i od autora instalacije zavisi da li je dobro odradio i taj deo posla ili nije. Ali u 99.99% slučajeva to uopšte i nije bitno niti smeta sistemu. Nekoliko bajtova ili kilobajta viška ne menja stvar. Pominješ BRISANJE nepotrebnih ključeva. Uopšte nije stvar u BRISANJU, nego u VRAĆANJU ključeva. Loše ili prekinute instalacije mnogo više štete naprave tako što OBRIŠU nešto, a ne zato što OSTAVE nešto. 180MB viška ključeva? Probaj da sračunaš koliko je prosečno velik jedan ključ i koliko treba da bude tih "loših" ključeva da bi dobio 180MB. Nije li to previše? Sigurno si obrisao i neke Temp/Cache/History/Log upise Browsera i sl. [ zoran_dojkic @ 27.10.2006. 15:19 ] @
Citat: X Files: I instalira Windowse zbog toga 10 puta godišnje. Acronis True Image ili Norton Ghost popravljaju sve pokvarene sisteme bolje od bilo kog registri čistača i to bez gore pomenute vratolomije. http://www.elitesecurity.org/t182773 [ Shadowed @ 27.10.2006. 17:16 ] @
Afaik, Acronis True Image, kao i Norton Ghost, sluzi za backup/restore particija i editovanje image-a.
Da li bi, cisto da nas bolje uputis, objasnio na koji nacin to ova dva programa popravljaju sistem. Pogotovo kako to zamenjuju Registry optimizer-e. [Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 27.10.2006. u 18:52 GMT+1] [ X Files @ 27.10.2006. 17:57 ] @
To su naravno Backup programi, i ja Norton Ghost 2003 koristim poodavno.
Off Topic: Ono što nisam pronašao kod sličnih programa (ako postoji, recite mi) je mogućnost da Backup procedura započne na jedan jedini klik na primer neke ikone na desktopu. Ovo bi naravno podrazumevalo prethodno podešavanje šta treba da se backup-uje i da se takav config fajl snimi i da može da inicira program klikom na njega. [ zoran_dojkic @ 27.10.2006. 20:50 ] @
Kada kupiš računar u pravoj prodavnici dobiješ disk za oporavak Windowsa. Kada kupiš računar sa nelegalno instaliranim Windowsom majstori ti ne daju takav disk, jer treba da dođeš posle izvesnog vremena da ti ponovo naplate instalaciju sistema. Svaki novi član ovog foruma treba da bude obavešten privatnom porukom kako da napravi snimak sistema, da nikada više ne mora da reinstalira Windows. Ne pamtim kada sam instalirao Windows na svom računaru. Dodajem i brišem programe i kada ne pomogne nikakav registri kliner, zna se, Norton popravlja sve. Jednom sam pokušao da nateram sebe da instaliram Windows ispočetka, ali sam odustao posle dva sata, smučilo mi se i sve sam izbrisao, naravno sa Nortonovim snimkom C particije.
Trenutno stanje: http://i101.photobucket.com/albums/m51/zorand/DT.jpg [Ovu poruku je menjao zoran_dojkic dana 27.10.2006. u 22:04 GMT+1] [ Shadowed @ 27.10.2006. 21:11 ] @
Vidis, ocekivao sam ovakav odgovor. Poenta je u tome da je ovo tema upravo o Registry cleaner-ima. Programi o kojima govoris imaju svoju namenu i dobri su u tome ali ne rade ono o cemu se govori na ovoj temi tako da je prica o njima offtopic i nemoj je gurati gde joj nije mesto.
[ Vill @ 28.10.2006. 12:49 ] @
Da li rade ili ne rade svoj posao diskutabilno je, sigurno je jedno, racunar
proradi za nijansu brze ili stabilnije, naravno ovo je cak i autosugestija. Znate, racunar napravi registry ki za svaku stvarcicu koju stavite na desktop pa brisnete, kao i za masu fajlova po kompu, pogotovo za prekinute instalacije. Licno smatram, kultura je odrzavati sitem, sto rece covek, bar jedanput mesecno, i sistem ce raditi super, a naravno, i bez odrzavanja moze, isto kao i kola, dok ne stane. Koristite Reg Cleaner, Reg Mehanik, System mehanik, CC cleaner, i sve ce biti u redu. Iskustvo to meni govori, za ljude koji se ne razumeju, stavite im nesto kao System mehanic da im radi non stop i bicete mirni [ Mbit @ 30.10.2006. 17:58 ] @
koristim više od 2 godine WIN ASO proizvode i ovom prilikom dajem preporuke, nema puno opcija a radi vrlo dobro sve što je potrebno.
[ vaske71 @ 02.11.2006. 21:03 ] @
Eto kao sto navedoh gore u postu Tune up je za mene ubedljivo nezamenljivi reg cliner a to sto ima sve najjkorisnije opcije od bilo kog programa koji sam video makar u zadnjih 3 godina to je nesto sasvim drugo .Licno sam instalirao ovaj program na preko 100 korisnika jos od Tune Ap-a 2004 i nisam vise imao zivkanja telefonom i postavljanja smornih pitanja kako i zasto .Licno preporucujem ovaj program svim serviserima narocito prodavajuci kompove pocetnicima jer svaki pot kad pokrenu racunar reko sam im i ostavio samo jednu ikonicu iz tog programa 1 click Maintenance kojom ciste registre , ciste dubre , tako da im racunari rade kao sat .Ko nije upotrebio ovaj program koji je do duse pravi Gorostas u odnosu na sve druge taj zaista nezna sta propusta i sebi tovari na vrat sva ona pocetnicka pitanja kako i zasto (osim ako to sam ne zeli) !!!
[ djordje @ 03.11.2006. 03:13 ] @
Sve je ovo jako sikutabilno iz razloga koji su ranije navedeni.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|