[ gzox @ 30.09.2004. 11:36 ] @
Imam formu koja radi sa bazom. Imam vise dugmadi za pritiskanje. Kada pritisnem jedno dugme, npr "submit" forma mi se ponovo ucitava i na osnovu pritisnutog dugmeta treba da mi se prikazuju odredjeni podaci. Medjutim to se ne desava. Mislim da je problem u tome sto skrip ne poziva dobro super-globalne promenljive. Nadam se da sam u pravu. Evo kako se suprglobalne promenljive beleze prilikom pritiska dugmeta i kako su napisane. _REQUEST["submit"] i _POST["submit"] E sada, recite mi da li ovaj moj skript dobro cita ove promenljive kada ih poziva na ovaj nacin: IF (ISSET($submit)) {... } ili mozda treba da se promenljiva "submit" poziva na neki drugi nacin? Verzija mog php-a je 4.3.8 i nista nisam menjao i podesavao na njoj. Da li mozda da podesavam nesto u nacinu na koji se pozivaju superglobalne promenljive? Nebih voleo ni onaj kratki nacin pozivanja ni onaj dugacki. Odgovara mi onaj srednje duzine. Jos da pitam: Koja je razlika izmedju _REQUEST["submit"] i _POST["submit"] i koju promenljivu da pozivam u mom skriptu? Unapred vam mnogo zahvaljujem, Zoran. |