[ nikoladsp @ 05.10.2004. 08:29 ] @
| cao svima,
pokusao sam da instaliram debian woody 3.0,prateci instrukcije koje sam skinuo sa
[url]http://www.aboutdebian.com/install3.htm[/url].sve je proslo OKET,sve dok nisam trebao da pokrenem X.pokusao sam sa vga drajverom,rezolucijom 800x600 i 256 boja al ne ide,ne ide, sunce moje malo nije nam se dalo...imam gforce4 grafiku.ako neko mozda zna bio bih zahvalan za bilo koji predlog koji ce me pomeriti sa mrtve tacke,jer bas imam zelju da ga poceram mesto ovog mandraka.
thanks. |
[ insomniac_st @ 05.10.2004. 18:07 ] @
Otidi u direktorij /usr/X11R6/bin, upisi naredbu ./xf86config da bi konfigurirao X. Ako to ne upali moze biti problem flavour kernela (ako si na boot udario samo Enter onda imas idepci oblik a on je predviden za rad sa najproblematicnijim BIOS-ima pa je zato stavljen kao podrazumijevani). Oblik kernela koji sadrzi gotovo sve drivere i module je vanilla, na boot-u je znaci potrebno upisati vanilla.
[ nikoladsp @ 06.10.2004. 14:48 ] @
pokusao sam sa vanilla pri instalaciji,a probao sam i xf86config...nisam siguran dal je problem do graficke,zato sam probo vga.thanks anyway.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.