[ Mihail Miklaševskij @ 05.10.2004. 18:39 ] @
Interesuje me iz iskustva drugih programera koje knjige treba nabaviti vezane za DELPHI/PASCAL, a mogu se naci na nasim prostorima obavezno treba imati? NIVO: osnovni/srednji/napredni |
[ Mihail Miklaševskij @ 05.10.2004. 18:39 ] @
[ VRKY @ 02.11.2004. 20:58 ] @
ja sam upravo prošli tjedan nabvio knjigu:
Programsko okruženje Delphi 7 sa rešenim zadacima Autora: Laslo Kraus I čini mi se vrlo dobra knjiga, malo sam počeo čitat ali nemam trenutno puno vremena pa ne znam točno kaka je. [ Nemanja Avramović @ 03.11.2004. 21:03 ] @
Majstor za DELPHI (6) (Marko Cantu)
Majstor za Delphi/Kylix programiranje baza podataka (Eric Harmon) [ burex @ 04.11.2004. 12:38 ] @
Imam knjigu od Lasla Krausa, ali onu prvu (starinsku) verziju "Programsko okruzenje Delphi sa resenim zadacima" + Disketa :-), i mogu reci da je pomalo "bljutava" jer me podseca na obican udzbenik (dosadna je), nije bas pogodna za pocetnike. Nadam se da je ona za Delphi 7 drugacija.
Jedna vrlo dobra knjiga je "Delphi za neupucene" (jeste da opisuje Delphi 1 i Delphi 2, nije viskoki nivo, ali VREDI). Zabavna i poucna, veoma lako se uci iz nje. Mada, tesko da ces je negde iskopati... Ima jedna knjiga za Delphi 6 (ne znam tacan naziv), kazu da je dobra (osnovni/srednji/napredni nivo), pogledaj na www.mk.co.yu [ dogriz @ 18.11.2004. 08:27 ] @
Najveći broj Delphi naslova prevedenih na srpski jezik možete pronaći na www.kombib.co.yu
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|