[ Boxon @ 05.10.2004. 23:26 ] @
Da li je ikako moguce skinuti *.mov fajl, kad je na sajtu samo opcija za streaming? Moram napomenuti da mi je spora konekcija i da nema sanse da to pogledam preko streaming-a, pa samim tim se iskljucuje i mogucnost cupanja istoga iz temp folder-a ako se uopste tamo i zadrzava. Da napomenem da koristim FireFox i IE browsere.
Hvala!
[ NLO @ 06.10.2004. 09:39 ] @
iskopaj link iz source-a stranice i baci ga u flash get..
[ Milos Stojanovic @ 06.10.2004. 12:09 ] @
Citat:
NLO: iskopaj link iz source-a stranice i baci ga u flash get..

To može da radi ako nije pravi streaming.
Ako je zaista streaming, trebaće mu nešto kao www.wmrecorder.com (mada on podržava RealMedia, Mp3, Mpeg, avi, wav i smil, ali NE i mov). Uglavnom se takvi programi oslanjaju na WinPcap, tj kače se direktno na network adapter i onda "sniffuju" streaming data koji dolazi do playera (Internet Explorera). Ali za .mov stvarno ne znam ni jedan.
[ Boxon @ 06.10.2004. 19:49 ] @
Uspio sam naci lokaciju fajla uspomoc status bar-a u IE. Dolje je znaci pisalo. A sledeci put cu pokusati da proceprkam po source-u neposredno pri ucitavanju streaming-a mozda bude isti rezultat. Za ovaj sajt radi...
[ NLO @ 06.10.2004. 20:43 ] @
thetrooper: to isto radi i flash get za real i windows media formate..
[ Milos Stojanovic @ 07.10.2004. 01:51 ] @
hmmm... jel to sigurno? Meni ne radi skidanje streaming npr. wmv fajlova preko ReGeta (FlashGet nisam probao). Sumnjam da i FlashGet podržava streaming linkove kao što su na primer mms://wm.fox.speedera.net/wm.fox/familyguy/stewie01_hi.wmv
[ Boxon @ 07.10.2004. 12:29 ] @
Upravo sam naisao na jedan sajt sto otvara streaming u nekom appletu, mozda javascript. Ne mogu mu naci putanje pa da 'ebe rak raka.