[ elematika @ 07.10.2004. 16:41 ] @
pozdrav svima!
koristim intel(R) 536EP V.92 modem
konekciju mogu da ostvarim bez vecih problema, medjutim ubrzo potom dolazi do pucanja veze.Driver koji sam dobio uz modem je ispravno instaliran i sistem (windows xp) mi ne prijavljuje nikakav konflikt, ali veza puca...

molim za savet
unapred hvala
p.s. ploca je asus p4p800 deluxe , ako to nesto znaci
[ Strahinja233 @ 12.10.2004. 02:25 ] @
Pa i meni se to isto desava, ali mislim da nije problem do modema, vec do provajdera. Probaj da ukljucis msn messenger ili mirc ili tako neki program koji nece dozvoliti da konekcija bude `idle`.
Probaj pa javi. Meni inace tako radi bez problema.
[ zima @ 14.10.2004. 22:43 ] @
I ja sam imao taj problem, a cuo sam i od vise ljudi isto. Po meni, radi se najverovatnije o nekompatibilnosti modema i lokalne centrale. Modem uspostavi vezu, ali brzo dodje do nerazumevanja, kratko vreme modem bezuspesno pokusava da se dogovori sa centralom i veza pukne.

Resenje> ako je gore navedeno u pitanju, ne postoji. Preostaje zamena modema i ekperimentisanje sa drugim modelima dok ne nadjes podesan.
[ vecicrnogorac @ 28.11.2005. 14:25 ] @
nadje li se rjesenje za ovaj problem? vidim da je odavno ovaj post a meni se desava u zadnje 15tak dana non stop ovaj problem, pa reko mozda je u medjuvremenu neko nasao rjesenje? inace isti modem imam kao elematikasto je postavio temu
[ superbaka @ 28.11.2005. 15:09 ] @
ja sam imao taj problem kada sam se preselio i dobio analognu centralu a konektovao se na Beotelov nalog koji sam koristio na digitalnoj... porblem sam resio tako sto sam promenio provajdera i konektovao se na broj koji je predvidjen za analogne centrale...
[ joniska @ 12.12.2005. 13:09 ] @
Ovo iz prethodnog posta je jedan od najvecih problema pri konektovanju.
Zato gledajte da nadjete provajdera,ako ste na analognoj centrali,sa analognim brojem i svi vasi problemi ce nestati.