[ ljuba.indjija @ 13.10.2004. 12:23 ] @
GDE DA NADJEM DELOVE ZA CANON A75? HITNO!!!!
Izgubio sam prsten koji ide oko objektiva na canonu a75. Da pojasnim,prsten se skida da bi na to mesto stavili neki jaci objektiv ili filter i da ne upada prasina u aparat sto je kako su mi objasnili veoma stetno i kobno za objektv. Skida se pritiskom na dugme u donjem levom uglu. Ako neko zna gde bi mogao da nadjem ovaj deo nek se javi sto pre. Mislim da moze i od modela a60,a70. UNAPRED ZAHVALAN!!!
[ mirzallica @ 14.10.2004. 21:51 ] @
Sto se tice prstena, bilo bi, po mom misljenju, najbolje da se raspitas u Beogradskim fotografskim radnjama koje prodaju digitalne fotoaparate Canon (ima ih dosta u poslednje vreme) pa bi onda verovatno to mogao i da narucis...

Kada su vec delovi u pitanju za Canon A75, interesuje me da li se nekome desava da mu ispada iz lezista ona guma koja sluzi da pokrije kontakte na A75 (USB i AV)? Kao da se izlizala i sada skoro stalno ispada? Hvala...
[ Joseph B. @ 19.10.2004. 08:02 ] @
Servis Canon digitalnih fotoaparata je BG Elektronic br. tel. 011/2970-583.
Probaj kod njih.
[ ljuba.indjija @ 18.11.2004. 12:18 ] @
hvala na obavestenjima. Ovi u BG-u su neljubazni do j... tako da sam se posluzio tradicionalnom metodom. Prijatelj mi je bio u Nemackoj,navratio u neku veliku robnu kucu i kulturno ga skinuo. To preporucujem i vama jer taj deo ovde nikad necete naci!!!!