[ Born2Kill @ 19.03.2002. 06:13 ] @
Imam problem koji me strasno nervira radi se o tome da kada ulazim u win oba flopija drce kao da win nesto trazi na njima o cemu se radi molim vas pomozite |
[ Born2Kill @ 19.03.2002. 06:13 ] @
[ ||NeX|| @ 19.03.2002. 09:59 ] @
to je normalno, jer traži boot disketu.
Čim vidi da nema ništa u Floppyu prestane. To možeš u Biosu isključiti. [ Born2Kill @ 19.03.2002. 16:40 ] @
Citat: ||NeX||: to je normalno, jer traži boot disketu. Čim vidi da nema ništa u Floppyu prestane. To možeš u Biosu isključiti. Izgleda da se nismo razumeli ![]() ![]() [ Simke @ 20.03.2002. 00:59 ] @
Ako imas virus scan instaliran onda je sigurno podesen da skenira flopije na startup/shutdown
[ Born2Kill @ 20.03.2002. 15:43 ] @
Citat: Simke: Ako imas virus scan instaliran onda je sigurno podesen da skenira flopije na startup/shutdown Dobro ljudi nemojte da me smatrate za debila 1. rekli ste mi da mi je mozda u biosu ukljucen da proveri da li je boot disketa u drajvu 2. rekli ste mi da mozda imam antivirus koji NEMAM 3.Win 2000 imam mesec dana i u njnemu je problem a ne u onome sta ste vi naveli zato ako neko zna pravi razlog neka mi pomogne molim vas HVALA Pozdrav [ fairy @ 20.03.2002. 19:06 ] @
Vjerojatno u Sistem Properties imas oznaceno:Search for new floppy disk each time your computer stars.Ponisti to.
Pozdrav. [ WinterMute @ 20.03.2002. 19:41 ] @
Prilikom logon procesa win2k trazi na flopiju username i password i par drlj-eva po njemu se cuje pre nego sto ispadne onaj prozor press ctrl-alt-del....
[ Born2Kill @ 21.03.2002. 04:21 ] @
Aha ako mozes molim te reci mi gde da skinem tu opciju da ne trazi flopije kada se pokrene win.
[ fairy @ 29.03.2002. 22:48 ] @
Ne mogu ti potraziti gdje se tocno nalazi ta opcija jer nemam vise instaliran win2k.
Iako i win2k ima NT kao bazu,ipak vratih kao sto mi je bilo prethodno, tj. na OS podijeljen na win98 za gluposti (igice i slicno) i NT4-6a za ostalo (Photoshop,FreeHand,Flash 5,..) Ali mozes probati i u biosu skinuti flopy kao prvi boot disk,jer ono sto ti je Nex napisao je u redu.Znam da ti to ne smeta kod dizanja sistema ali i win2k kod startanja provjerava boot disketu. Pozdrav. [ U--G @ 29.03.2002. 23:50 ] @
Citat: fairy: Znam da ti to ne smeta kod dizanja sistema ali i win2k kod startanja provjerava boot disketu. Pozdrav. Ma daj , gde si ti to nasao? Win2K ce te pitati ako imas CD da li hoces da boot-ujes sa njega i nista drugo. Znam da je pre bio problem u Win9x da ako ti je jedan od zadnjih dokumenata na A: drivu da onda proverava disketu. Vidi da li imas u START=>Documents neki fajl sa dikete. [ Born2Kill @ 30.03.2002. 01:49 ] @
Video sam da li u dokumentima imam nesto sa A:\...... ali to se desavalo i kada sam prvi put pokrenuo w2k a oustalom i nije nista bilo sto je pokretano sa A: a pokusacu da u biosu iskljucim da ne proverava A za boot pa cu vam javiti.
PoZ ![]() [ fairy @ 30.03.2002. 19:30 ] @
...........................................................
U--G : Ma daj , gde si ti to nasao? Win2K ce te pitati ako imas CD da li hoces da boot-ujes sa njega i nista drugo. .......................................................... To sto napisao, pitati ce samo ukoliko je u biosu oznaceno boot sa cd-a s tim da ima u cd roomu original win2k i to samo kod startanja kompjutera, i to te nece pitati win2k. To sto sam napisala da win2k kod startanja provjerava boot disketu,time sam mislila da prvo provjerava disk ili disketu oznacenu u biosu kao boot i zato sam napisala da pokusa skinuti flopy kao prvi boot disk. A provjerava radi toga jer u slucaju vise usera na kompjuteru svatko moze imati svoj password na disketnoj jedinici. .......................................................... U--G : Znam da je pre bio problem u Win9x da ako ti je jedan od zadnjih dokumenata na A: drivu da onda proverava disketu. Vidi da li imas u START=>Documents neki fajl sa dikete. .......................................................... Win2k provjerava floopy kod startanja i to prije passworda i to nema veze sa dokumentima u windowsima jer jos nije dosao do njih.Do njih dolazi nakon upisivanja passworda. Pozdrav. [ U--G @ 30.03.2002. 21:49 ] @
Citat: born2kill: Meni flopiji kada je u samom win-u a ne pri dizanju sistema toliko znam da li da pogleda da li u folpy-u postoji boot disketa sa koje moze da digne sistem. :) Znaci vec je u windows-u, nasao je boot system, win2k se podize u 2 etape, prvo system [pre crtl-alt-del], a posle user [posle ctrl-alt-del]. [ fairy @ 01.04.2002. 15:07 ] @
Born2kill, nadam se da ce ti nesto od ovog sto smo ti U--G i ja napisali,pomoci.
Barem smo pokusali... Javi nam da li si uspio. Pozdrav. [ Born2Kill @ 01.04.2002. 22:21 ] @
Citat: fairy: Born2kill, nadam se da ce ti nesto od ovog sto smo ti U--G i ja napisali,pomoci. Barem smo pokusali... Javi nam da li si uspio. Pozdrav. Hvala svima na pomoci ali nazalost nisam nista uspeo da uradim. ![]() Nema veze Windows radi ali mi je to samo skakalo po zivcima. ![]() [ dado-vlado @ 29.04.2002. 21:44 ] @
Citat: born2kill: Citat: fairy: Born2kill, nadam se da ce ti nesto od ovog sto smo ti U--G i ja napisali,pomoci. Barem smo pokusali... Javi nam da li si uspio. Pozdrav. Hvala svima na pomoci ali nazalost nisam nista uspeo da uradim. :( Nema veze Windows radi ali mi je to samo skakalo po zivcima. :) Dali imas instaliran ServicePack 2 i 3 Jer prva verzija win 2000 ima takvih problema.On je smece mislim na pocetnu verziju ja imam win2000 i no poroblem Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|