[ Aleksandar Ružičić @ 15.10.2004. 12:55 ] @
Da li je moguce da mi program bude fullscreen ali da bude ispod svih ostalih programa i da ikone budu preko njega? Kao Winamp-ov MilkDrop u DesktopMod-u?
Ako ne moze u vb-u onda mi dajte bar neke i deje na koji nacin (i u kom jeziku) bi to moglo da se uradi (pretpostavljam u C++-u, jer je Winamp pisan u njemu, ali sam ja tek poceo, pre nekih sedam dana, da ucim C++, pa ne znam bas mnogo[ ustvari nista ])

Pozdrav Svima?
[ vujkev @ 15.10.2004. 13:20 ] @
Možeš da napraviš HTML stranicu i da je postviš kao background Ne verujem da je to što tebi treba, ali nikad se ne zna
[ Aleksandar Ružičić @ 16.10.2004. 21:07 ] @
I ja sam razmisljao o tome ali ja nikada nisam ni pokusao da napravim HTML stranu (!).
Da li je nekako moguce da ja imam animacije na toj stranici koje cu da kontrolisem preko VB koda?
[ `and @ 17.10.2004. 01:54 ] @
Naravno da mozes da imas HTML stranicu sa VB tj VBS kodom !

Npr:

Code:
<html>
<head>
<script language="vbscript">
  Option Explicit
  Sub GetUserName()
     dim name
      name=inputbox("Enter your name:")
     document.write("Your name is: " & name)
  end sub
</script>
</head>
<body>
 <script language="vbscript">
       call GetUserName()
 </script>
</body>
</html>

Malo proguglaj i to je to ... !
[ Shadowed @ 17.10.2004. 14:34 ] @
Mhm, al' ajd' tako napravi recimo task manager koji ce raditi u pozadini desktop-a.

Rekao bih da se moze napraviti bas da neki program radi na ovaj nacin (mislim da ClocX to radi) ali ne znam kako.
[ reiser @ 17.10.2004. 14:48 ] @
Mislim da se to moze izvesti direktnim iscrtavanjem na dekstop canvas-u... Samo pretpostavljam, nikad nisam to radio...
[ Aleksandar Ružičić @ 22.10.2004. 11:53 ] @
Citat:
`and: Naravno da mozes da imas HTML stranicu sa VB tj VBS kodom !

Da li mogu ja vec gotov program samo da prekopiram u taj HTML i da mi to radi, mislim, ima dosta api poziva i klasa... (verovatno to mora sve da se gurne u taj jedan html, ne znam).
Znam da zvucim glup sto pitam ovako nesto, al stvarno nikad nisam napravio html stranicu. I jos nesto:
Koja je razlika izmedju VB-a i VBS-a ?
[ Shadowed @ 25.10.2004. 13:03 ] @
Ne mozes.

VBS je VB-like skript koji se interpretira.
[ Aleksandar Ružičić @ 27.10.2004. 12:58 ] @
E sve si mi reko?!