[ akord @ 25.10.2004. 14:22 ] @
kako da ugradim HD u arranger Gem WK2 |
[ akord @ 25.10.2004. 14:22 ] @
[ COOryber @ 03.11.2004. 13:17 ] @
Ti si kupio hard ili tek nameravas da ga kupis ? ? ? Ako si mislio na ugradnju harda za PC racunare, onda si pogresio. Za tu klavijaturu moras da kupis originalan hard, koji je kapaciteta 2GB i napravljen je samo tu namenu.
U slucaju da si kupio hard, onda je drugacija prica. Verovatno si dobio kablove uz njega illi ako nisi onda imaju vec u klavijaturi. Samo ih povezes na prikljucke u hardu i upalis klavijaturu i ona ce sama prepoznati novi hard. To je to, jer ja imam istu klavijaturu ! ! ! HAUG from COOryber [ akord @ 05.11.2004. 15:55 ] @
Zar ne odgovara HD od laptopa ? Nije klavijatura samo je aranzer. nemam kablove gdje mogu nabaviti kablove i HD za gem WK2
[ COOryber @ 08.11.2004. 11:07 ] @
Da li taj aranzer ima mogucnost ugradnje hard- a ? Ako ima, onda mozes hard naruciti od italijanske firme "GENERAL MUSIC", www.generalmusic.com. Po narudzbini ces dobiti i uputstvo i kablove koji su potrebni za povezivanje, ali samo pod "uslovom" da aranzer moze da se nadogradi hardom.
HAUG [ dakiyu @ 07.12.2004. 03:50 ] @
Retko posecujem ovaj podforum pa malo kasnim...POTPUNO si u pravu @akord i za 30eu mozes ugraditi HD...samo od laptopa...sa tim sto ti obavezno treba da li memorijski chip ili backup chip ne secam se....jedan od ona dva koja mogu da se ugrade u gema-a ili su vec ugradjeni...drugar je ugradio u WK6 i radi bez problema ako nisi resio javi pa cu da ga detaljno pitam za uputstvo a iz GEM-a je dobio detaljno uputstvo samo sto je njihova varijanta bila preko 200eu tada...pa cu ti poslati...ulavnom sigurno moze video sam i probao...
[ akord @ 07.12.2004. 11:34 ] @
prijatelju nisam jos rijesio problem sa gemom.imam hd treba mi samo kabl da ga mogu spoiti.gdje je nabavio tvoj prijatelj i dali mogu poruciti.unaprijed hvala dakiyu
[ dakiyu @ 08.12.2004. 03:52 ] @
Uh,ne secam se da je kabl bio problem...zar ga nema unutra?Mislim,kakav je to kabl da ga nema kod lokalnih majstora...pitacu ga...setio sam se i jos da znas da hard ne sme biti formatiran jer ga gem nece videti...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|