[ JovanT @ 27.10.2004. 10:30 ] @
Pravim jedan wap sajt za koji hoću da bude na oba pisma (ćirilica i latinica). Rešenje sam našao u jednoj PHP skripti koja mi baš odgovara. Kod jedne moje stranice izgleda ovako: Code: <?php ob_start(); include_once ('c2l.php'); include_once ('c2l_expand.php'); c2l_expand_table ($c2l_table); ?> <?php header("Content-type: text/vnd.wap.wml"); echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"UTF-8\"?>"; echo "<!DOCTYPE wml PUBLIC \"-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN\""." \"http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml\">"; ?> <?php $pismo = $_GET['pismo']; ?> <wml> <card id="p2" title="JovanT"> <p align="center"> Izaberite link:</p> <p><br/> <a href="Melodije/Melodije.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Polifone melodije</a><br/> <a href="Slike/Slike.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Slike</a><br/> <a href="Java_igre/Java_igre.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Java igrice</a><br/> <a href="Linkovi/Linkovi.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Linkovi</a><br/> <a href="O_sajtu/O_sajtu.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">O sajtu</a><br/> <a href="Korisne_stvari/Korisne_stvari.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Korisne stvari</a><br/> <a href="SMS_poruke/SMS_poruke.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">SMS poruke</a><br/> <a href="Novosti/Novosti.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Novosti</a><br/> <br/> <a href="Knjiga_gostiju/Knjiga_gostiju.php?pismo=<?php echo "$pismo" ?>">Knjiga gostiju</a><br/> <br/> <a href="Glavna.php?pismo=cirilica">Ćirilična verzija</a><br/> <a href="Glavna.php?pismo=latinica">Latinična verzija</a></p> </card></wml> <?php $page_contents = ob_get_contents(); ob_end_clean(); if ($pismo == 'cirilica') { echo $page_contents; } else { echo c2l_convertor ($page_contents); } ?> Ali kada hoću da je prikažem u Operi, PHP parser i izbacuje ovo: Citat: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Apache2\WWW\second_virtualhost\JovanT\Glavna.php:1) in C:\Apache2\WWW\second_virtualhost\JovanT\Glavna.php on line 9 Izaberite link: Polifone melodije Slike Java igrice Linkovi O sajtu Korisne stvari SMS poruke Novosti Knjiga gostiju Ćirilična verzija Latinična verzija Možete li mi reći gde grešim? U čemu je problem? |