[ bojan_bozovic @ 30.10.2004. 10:54 ] @
aaa, po starinski login poruka je u /etc/motd, ali kako je na slekveru?
mislim, zna li neko gde je cela baza citata? (zeleo bih da je iskoristim)
[ axez @ 30.10.2004. 11:34 ] @
Sta je to slekver?
Ima jedna distribucija Slackware, mozda mislis na nju?

Na koje citate mislis. na fortune cookies?

Vidi u /usr/share/games/fortune :)):):))
[ bojan_bozovic @ 30.10.2004. 11:38 ] @
axez, zar te nis ucili u skoli, pisi kao sto citas, citaj kao sto je napisano (slackware)
mislio sam na citate koje slekver izbacuje prilikom logina u tekst mod (init 3)
[ vladab @ 30.10.2004. 16:20 ] @
Citat:
axez: Na koje citate mislis. na fortune cookies?

Vidi u /usr/share/games/fortune :)):):))

Odgovorio ti je.
[ BytEfLUSh @ 30.10.2004. 16:38 ] @
Citat:
bojan_bozovic: axez, zar te nis ucili u skoli, pisi kao sto citas, citaj kao sto je napisano (slackware)

To je jedna od debilnosti ovog jezika. Ukoliko su u pitanju strane reči (vlastite imenice), daleko ću radije ići sa Hrvatskim načinom pisanja.... A "Slekver" distribucija ne postoji.
[ urke @ 30.10.2004. 21:19 ] @
Citat:
bojan_bozovic: axez, zar te nis ucili u skoli, pisi kao sto citas, citaj kao sto je napisano (slackware)
mislio sam na citate koje slekver izbacuje prilikom logina u tekst mod (init 3)

Ajde sad ja malo da cepitlačim kao ti — šta ti znači ovo „ucili u skoli“? ;P
[ bojan_bozovic @ 30.10.2004. 22:30 ] @
sorry.
[ stolex @ 12.11.2004. 23:02 ] @
Citat:
BytEfLUSh: To je jedna od debilnosti ovog jezika. Ukoliko su u pitanju strane reči (vlastite imenice), daleko ću radije ići sa Hrvatskim načinom pisanja.... A "Slekver" distribucija ne postoji.

Što lepo oni nisu OS nazvali Slekver kad se tako izgovara? Ali kod nas je demokratija pa možeš da pišeš kako hoćeš i sve je ispravno. U Rusiji ili Bugarskoj moralo bi da piše slekver i tačka. A i po vašem onda ne bi znali o kojoj se distribuciji radi da je Bojan naisao Slek. E pa da znate Slek=Slekver=Slackware (barem u ovoj zemlji)