Pozdrav,
slacker,
na osnovu Tvog dosadasnjeg rada na forumu, razmisljao sam malo da li bas Tebi da uputim onaj sarkazam, a onda sam pomislio da bi za nekoga ko nema znanja tako nesto predstavljalo apsolutno nista. Ti si neko ko je pokazao odredjena znanja dosada pa sam se bas zato i odlucio da Ti na ovaj nacin podvucem sta si napisao. FDa se radilo o nekome ko nije u stanju da pojmi takve stvari, ne bih se trudio.
Elem, kada sam ugledao temu, vec je bilo napisano dosta toga na temu AMD VS Intel te sam odlucio pauzirati ovu raspravu. Moj je stav da je veoma bezobrazno spavanje na lovorikama od strane Intela odlucno kaznjeno sa prelaza PIII na PIV daleko boljim konkurentskim procesorima i to po dosta nizoj ceni. Nastavak njihove trke karakterise Intelovu strategiju varijantom: nas ce biti skuplji i nece se grejati a ko drzi do sebe nece kupovati one jeftinije. Moguce je i da gresim, ali firma koja je projektovala Pentium procesor i bila za dve duzine pred svima, mora bolje od toga. Sa druge strane AMD je uz vec poznatu pristupacniju cenu doneo na trziste more novina i dalje se bori svom silinom pa mi je uvek nekako draze da preporucim takvog proizvodjaca nego onog drugog. Ja stvari posmatram izmedju ostalog i iz takvog ugla. Svoje prve spotove i reklame, kao i 3D animaciju radio sam na PII, a 2D (Coreml, Photoshop) jos na PI tako da mi je tesko poverovati da se za tako nesto danas moraju kupovati 64-bitni procesori, ali ako se vec neko odlucuje za takvu vrstu kupovine, onda svoj stav formiram kao sto sam malopre napisao. U tom pravcu se krecu i moji saveti ali oni ne spore tudje i razlicite savete. Nadam se da je sada malo jasnije zasto nisam trcao i ja sa nekim savetom i misljenjem. Sve u svemu, nikada razlike nisu tolike da bi necije misljenje bilo potpuno pogresno. Oko onog manjeg dela, nije mnogo bitno voditi rasprave

pozdrav