[ Toxic Flame @ 12.11.2004. 13:05 ] @
Kako da bindujem vishe fajlova u jedan u VB-u? Da li je moguce da neki fajlovi budu izvrseni a neki ne i da li je moguce da se prilikom startovanja aplikacije neki od njih kopiraju na unapred odredjenu lokaciju?
[ mladenovicz @ 12.11.2004. 13:52 ] @
Sta hoces tacno da uradis?
[ Aleksandar Ružičić @ 13.11.2004. 23:34 ] @
Ni ja bas ne razumem sta ti treba, ali ja sam nesto slicno vec radio. Napravio sam nesto na foru SFX-a ubacim kol'ko 'ocu fajlova u .zip i taj zip dopisem vec gotovom exe-u koji pri pokretanju cita zip i raspakuje sadrzaj arhive u temp folder.
Ako ti to treba mogu da ti napisem kod (jer sam taj SFX negde izgubio?!?).
A uostalom pogledaj na PSC ja sam tamo nasao kod za Exe Compile (cini mi se da se bas tako i zove) i samo ga malo prepravio da lici na SFX...
[ Toxic Flame @ 14.11.2004. 11:48 ] @
Evo sta tacno treba da se uradi...
Treba da spakujem vise .exe , .bat, .com, .jpg i slicnih fajlova u jedan .exe tako da se prilikom izvrsavanja tog jednog .exe izvrse jedan ili vise spakovanih i da se pojedini iskopiraju i unapred odredjene direktorijume... Nesto kao instalacija...
[ Aleksandar Ružičić @ 14.11.2004. 17:24 ] @
Aha, razumem. Sad cu da vidim sta mogu da uradim pa ti saljem kod (ustvari ovde cu da ga uploadujem:D), a ti vidi da li ti to odgovara.
Ja sam pre razmisljao da napravim nesto na foru mog setup-a (znaci slicno ovome sto ti treba)al sam odustao, jer sta ce mi setup koji nece da se pokrene ako nemas VBRuntime na compu?!

Odo ja...
[ Aleksandar Ružičić @ 17.11.2004. 22:25 ] @
Uh, konacno ga zavrsih (kod), mislio sam da ce biti nekih dva-tri sata u vr' glave kad se ono oteglo. Ali sta cu, nisam ja kriv, naredjo sam u skoli neke "pozitivne" () ocene pa sam morao to da popravljam.
Evo koda, pa ti vidi dal ti to treba. Samo jedna napomena: KOD NIJE ISPROBAVAN!
tako da sigurno ima gresaka!

POzdrav!
[ VRKY @ 18.11.2004. 15:53 ] @
Nisam siguran da li će ti ovo pomoći ali ApOx (O.COOL) je napravio nešto slično tome što ti želiš.
[ Toxic Flame @ 19.01.2005. 16:28 ] @
Citat:
krckoorascic:
KOD NIJE ISPROBAVAN!
tako da sigurno ima gresaka!
POzdrav!

on radi... ali... moze samo da se izvrsava odmah nakon kopiranja (ali nece da radi na kraju) i nece da kopira u zadati direktorijum vec kopira u tekuci sa nekako chudno izmenjenim imenom...
mozesh li to da sredish poshto mi je kod malko nejasan a i ne znam ja toliko dobro da bih sam sredjivao...
ajde kad imash vremena ti sredi pa postuj ovde...
pozdrav...
[ Aleksandar Ružičić @ 19.01.2005. 17:12 ] @
he,he sad sam malko bolje pogledao kod i debagovao ga (u neku ruku - samo sam 'uhvatio' bagove, tek treba da ih ispravim). Pisuci kod razamisljao sam kako radi i sve se cinilo ok. Ali sad, kad sam ga pokrenuo (da, tek sam ga sad pokrenuo ) video sam u cemu je problem: ini fajl se kreira tek po zavrsetku programa! (nemam pojma zasto) A program treba iz tog inija da cita putanje (u koje treba da smesti fajlove) i programe koje treba da pokrene po zavrsetku... mozda bi to moglo da se ispravi sa jednim array-om... sad cu da pogledam sta mogu da uradim...
[ Aleksandar Ružičić @ 07.02.2005. 23:45 ] @
Prvo: izvinjavam se sto si ovoliko cekao ali sam ja nekako zaboravio na ovaj binder! (sorry)
evo uradio sam ga malo drugacije - izbacio sam zipovanje.
pa vidi valjali. Ovaj sam isprobao i kod mene je radio super. samo ima jedan bug (koji se da popraviti - samo sto ja ne znam kako :D) kada treba da pokrene fajl (koji je raspakovao) on ce da otvori i win explorer! (meni je stalno otvarao na C:\) pored tog fajla. Pojma nemam zasto....

pozdrav!
krcko