[ 0kr4M @ 13.11.2004. 01:22 ] @
Bio bi zahvala da mi netko kaze gdje bi modao nabaviti, skinuti skriptu za upload dokumenata na server, napisanu u VB-u ili ako ju ima da mi je maila ;-)? A i zanimoao bi me i tutorial vezan na tu temu pa da bar imam od necega krenuti.

tnx :-)
0kr4M

[ havramm @ 13.11.2004. 16:11 ] @
Pokusaj biti malo konkretniji kada postujes. Ovo ti je vec drugi post u kome pitas nesto a ne objasnis sta ti konkretno treba. Shodno tome, ako zelis da dobijes odgovor - daj malo detalja.
[ degojs @ 13.11.2004. 22:33 ] @
Za slučaj da ti treba primer kako se upload-uju fajlovi u ASP.NET-u, pogledaj ovaj link: http://www.4guysfromrolla.com/webtech/091201-1.shtml

[ 0kr4M @ 14.11.2004. 02:33 ] @
Citat:
havramm: Pokusaj biti malo konkretniji kada postujes. Ovo ti je vec drugi post u kome pitas nesto a ne objasnis sta ti konkretno treba. Shodno tome, ako zelis da dobijes odgovor - daj malo detalja.

Pa mislim da sam bio dovoljno jasan, bez nebitnih detalja. Ako sam na .NET forumu, vjerovatno postavljam pitanje vezano uz .NET a jedino sta mislim da sam trebao konkretizirati je o kojem se jeziku radi. Mislim da sam postavio jednostavno, konkretno i ne dvosmisleno pitanje.
A koliko se sjecam svojeg prvog posta (radilo se o GUIDu), isto mislim da sam bio konkretan i jednostavan, ne znam kako bi jednostavnije postavio pitanje, trebao bi ljude zamarati s probleminma na koje sam naisao??

tnx degojs na URLu