[ jera @ 13.11.2004. 14:37 ] @
Mozda je tema, MALO oftopic ali...
uskoro kupujem dve webkamere.Komuniciracu sa bratom preko LAN-a, pa me zanima: Da li je moguce da se za vreme igranja Counter-strik-a ili neke druge igre u nekom uglu i vidi video prenos drugog igraca, i da li je potreban neki softver?
[ haker @ 13.11.2004. 19:55 ] @
Mislim da je to neizvedivo u igranju.
[ Miroslav Cvejić @ 13.11.2004. 20:30 ] @
ASUS GameFace radi upravo to što ti treba...
Tj. bar tako piše na kutiji grafičke karte.. ;)
[ u_m @ 13.11.2004. 21:18 ] @
samo mi nije jasno dje na ekranu mislis da postavis sliku sa kamere

Sta ako se suparnik sakrije iza nje
[ jera @ 14.11.2004. 09:34 ] @
Ali taj ASUS Game Face radi samo na asus grafickim kartama, a ja imam geforce mx 440!Postoji li neshto drugo?
[ Pex @ 14.11.2004. 17:21 ] @
Ja imam slicnu graficku (nvidia tornado GF4MX420) i Ati TV Wonder (TV karticu) na koju sam na kompozitni ulaz ukljucio mikro kameru za video nadzor, preko koje nadgledam bebu u spavacoj sobi, dok igram CS preko interneta (dial-up). Prozor sa kamerom otvorim preko ATI multimedija centra, (always on top), smanjim ga na min (otprilike 3x3 cm) i stavim u vrh ekrana na sredinu, gde najmanje smeta. Kod mene to super sljaka, imam prenos iz sobe u real time, a CS radi bez problema.
Sad, ne znam koliko to sve ima veze sa web kamerama, ali ne moze da skodi, a nekom mozda i koristi!
Poz, Pexus
[ jera @ 14.11.2004. 18:12 ] @
EEEeeee,
to bi trebali da radi!
kod mene su stvari ovakve: kupim webkameru, i prikljucim preko USB porta, e sad, ona mene snima i salje prenos do drugog kompjutera koji igra cs i koji me naravno vidi, a ista stvar se deshava i kod njega.da li je to moguce sa tim programom i gde ga mogu nabaviti?

PS: Moj sajt www.zik.co.sr
[ jera @ 18.11.2004. 10:40 ] @
Cekam odgovor!!
[ Pex @ 19.11.2004. 21:49 ] @
Mislim da "ATI Multimedia center" radi ipak samo sa atijevim ili radeon karitcama. Inace program sam instalirao sa CD iz casopisa digital br.34/2004 i preko TV playera gledam TV ili snimak sa kamere u zavisnost da li selektujem antenu ili kompozitni ulaz kao izvor signala... ako zelis proveri na sajtu http://www.ati.com/products/multimediacenter/
U ostalom, proGooglaj po internetu "software webcam" ili slicno, siguran sam da ces naci brdo predloga za softver uz koji mozes koristiti webcam na najrazlicitije nacine.
Pozdrav pex