[ afrocuban @ 15.11.2004. 21:48 ] @

Bilo koji .exe, .zip, .rar fajl da skinem sa interneta, sa bilo kog compa u mrezi je corrupted nakon pokretanja ("CRC failed...")?!!!? Sta bi to moglo da bude, a nije virus, nigde na netu ne mogu da nadjem...
[ e5944 @ 16.11.2004. 13:45 ] @
Kod našeg, kažem našeg jer mislim na firmu, bivšeg provajdera je postojala caka da kada preteramo sa protokom, plaćali smo samo zakup linka a ne i protok kroz njega, on počne da oštećuje download. Ista situacija kao kod tebe ("CRC ....")
[ afrocuban @ 17.11.2004. 06:13 ] @
Hvala ti na odgovoru! Moram da priznam da je i meni tako nesto palo na pamet, ali imajuci u vidu da internet placamo po protoku, malo mi je bizarno izgledalo. Juce pred kraj radnog vremena sam otkrio novi detalj: imam jos jednog usera sa administratorskim ovlascenjima (ostali useri nemaju pravo downloada). Sredjivao sam mu racunar i probao download i radilo je bez problema?! Nisam stigao da se ulogujem sa svojim nalogom (user, pogadjas "administrator") i proverim da li je sve u redu, ali to cu uciniti danas i javiti. Ako download pod mojim userom ne bude i dalje radio, to znaci da ima veze sa mojim nalogom, a za tako nesto prvi put u zivotu cujem, moram da priznam.

Pozdrav
[ Marcony @ 17.11.2004. 13:39 ] @
Imao sam i j atakav problem na Windows-u 2003 Server. Koristio sam ga par dana i obrisao i vratio stari dobri Win2k Server.

Ali...skoro sam opet (ali na drugom kompu) instalirao Windows 2003 server (sa istog cd-a kao i ranije) i radi OK!!!

Pa ti sad vidi sta ti je ciniti.