[ Stefano @ 18.11.2004. 23:19 ] @
Da li postoji tako nesto,i ako postoji koje su koristi od te deklaracije. Mene prvenstvarno zanima Beogradski univerzitet,da li je potpisao ili ne. takodje me zanimaju i privatni fakulteti da li su oni bar potpisnici bolnjske deklaracije i koji su? Ovo pitam apropo toga,danas moja keva slusala neku emisiju na prvom programu(RTS) oko 23h pa bila tema univerzitet reforme i sl.E sada moja keva ima sklonost ka abnormalnom preuvelicavanju svega sto cuje,tako da mi je ona rekla da je BG univerzitet potpisnik ta bolonjske konvencije,i kao da ce tehnicki fakulteti trajati 3.godine.Mada sumnjam cak i da je tako da bi to mene pogodilo posto sam ja sada obnovio drugu godinu na mom faksu(saobracajni) i to u cilju da se prebacim na privatni(nebitno sada za dalju diskusiju) ali je moja keva ubedjena da bi trebao da zavrsim jos samo 3.godinu i da polozim jos par ispita da bih bio inzinjer,ali ja sam ubedjen da je tako nesto nemoguce,pa cak i ako su to potpisali,posto kako da budem inzinjer telekomunikacija kada tek u 4. i 5.godini imam strucne predmete(1-2-3 su opsti uglavnom),jel ako bi to tako bilo ja bih bio inzinjer ali koji nema strucnu spremu...i pokusavam da ubedim kevu da bi to znacilo samo onima koji ce tek upisati faks eventualno onima koji su 1.godina(u najboljem slucaju). Vi mi recite da li je BG univerzitet potpisnik Bolonjske konvencije i ako jeste kakve pogodnosti mozes da imas |