[ Zeromicin @ 22.11.2004. 18:19 ] @
Kako prodati softvare? (problem: piratski softvare, kakav tip firme, itd....) Koja su Vasa iskustva sa tim problemom? cu |
[ Zeromicin @ 22.11.2004. 18:19 ] @
[ Milan Andjelkovic @ 22.11.2004. 18:29 ] @
Neka je tema za sada ovde, pa cu je premestiti negde ako bude bilo potrebe kada vidimo kako se razvija diskusija ili kada pokretac preciznije definise problem.
[ smfilip @ 22.11.2004. 19:16 ] @
Citat: Zeromicin: Kako prodati softvare? (problem: piratski softvare, kakav tip firme, itd....) Koja su Vasa iskustva sa tim problemom? cu ajde ti sad procitaj svoju poruku,pa je fino rastumaci! Ne mislis valjda da prodajes piratski software??? [ Zeromicin @ 25.11.2004. 15:53 ] @
:)
Naravno da me ne interesuje prodaja piratskog softwarea, svako zna kako se prodaje piratski softvare. U pitanju je program koji sam napisao u VB6 + baza podataka u MS Access 97. Program je namenjen za jednu grupu drzavnih institucija (ne bi zeleo da spominjem koju grupu :) ), tako da placanje na crnjaka ne moze da predje (placanje za softver mora da se vrsi preko racuna). Tu postoje dva problema: - kako i da li legalizovati programe koji su korisceni za razvoj programa - da li registrovati firmu koja bi se bavila prodajom softvare-a i koja bi uopste bila delatnost te firme? - da li postoji mogucnost da ja prodam taj software a da ne moram da otvaram neku firmu? - prodaja preko neke druge firme ? Uglavnom problem je u tome da imam napravljen program i nemam blage veze kako da ga prodam. Znam da je postavljeno pitanje bilo malo konfuzno i nadam se da je sada malo jasnije... cu. <Pljevlja (smfilip)> wrote in message ... ajde ti sad procitaj svoju poruku,pa je fino rastumaci! Ne mislis valjda da prodajes piratski software??? ---- Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|