[ Tigerheart @ 23.11.2004. 09:05 ] @
Procitajte kako do skora korisnik windows-a, govori o svom iskustvu sa linux-om i njegovom upotrebom u svakodnevnom koriscenju i poslu ....

http://www.balkanbusinessclub.com/linux.html
[ bORN_tO_bE_sERB @ 24.11.2004. 00:15 ] @
e pa bas da je sve CD-e pobacao u kontenjer,to neverujem
ali ajd sad :))
[ zaraza @ 24.11.2004. 00:51 ] @
meni ovo izgleda k'o neki hare Krishna tekst :) al je lep ovaj linux i tako dalje a TI (narocito to TI posto se svi sektasi loze bas na to) mislim lepo mu je to....nije da ne volem Linux, naprotiv....ali meni dodje nekkao smesan posle ovog teksta....
[ chiro @ 25.11.2004. 10:13 ] @
Dobra reklama :-)
[ Sundance @ 28.11.2004. 23:42 ] @
Mislim da je clanak unisten zadnjom izjavom:
Citat:

Ukoliko ti koristis Windows i sa njim nemas nikakvih problema, ne radis cesta formatiranja i ponovna instaliranja Windowsa, ne juris najnovije verzije pojedinih programcica i ukoliko ti nije skup onda nemas potrebe da prelazis na Linux.

Svi uglavnom imaju najnovije verzije programcica, cijena windoza jest jednaka cijeni praznog cd-a, argument sa formatiranjem sve se rijedje cuje....

Ovo naravno samo za desktop, u cro je >95% trzista piratizirano, a vjerujem da je i u ostatku ex-yu nesto jako sl.
[ random @ 29.11.2004. 03:12 ] @
Ovaj tekst jasno pokazuje da čak i računarski polupismen čovek može da koristi Linux i da bude zadovoljan, a to je u svakom slučaju dobra reklama.
[ axez @ 29.11.2004. 07:37 ] @
Citat:
random: Ovaj tekst jasno pokazuje da čak i računarski polupismen čovek može da koristi Linux i da bude zadovoljan, a to je u svakom slučaju dobra reklama.

...sto naravno pobija degojsa, dragog tatu i njihove sekretarice...;)