[ Tinche @ 24.11.2004. 14:39 ] @
Ceo net prevrnuh ali o ovom modelu vishe od osnovnih karakteristika
nista nisam nasla!?
Ako zna neko uputstvo gde mogu naci ili bilo sta vezano za ovaj model
sa malo detaljnijim objasnjenjem, nek se javi.
[ Stefano @ 24.11.2004. 17:56 ] @
to je Panasonicov model za 2001/2002 godinu,bas tada sam se i ja odlucivao da uzmem mini DV kameru i taj panasonic mi je uz Canona MVX 10 i tadasnjeg best buy Sony DCR PC 9 usao u najuzi izbor,nakraju sam se odlucio za ovog Sony-a koga i dan danas koristim.

ukratko:
ccd chip od 1.07 pixela velicine 1/4.7"
opticki zoom 10X,digitalni 120X
SD kartica za fotke
LCD 2.5" sa 200000 pixela
DV in/out

ostatak karakteristika je nista vise od drugih kamera kamera te generacije.
U sustini kada sam ja kupovao kameru taj panasonic kod nas nije bio cesta pojava,a u Tehnicomu(koji je tada jedini prodavao panasonica) su stavili secam se,neku bansaslovnu cifru(reda 1700 eur)

Na kraju sam za 1200 eur uzeo Sony-a sto je tada bila super cena za mini dv kameru vise srednje klase.

Gledacu da nadjem katalog Panasonica iz 2001 pa da ti prepisem i ostale karakterisitke,mada ti je i ovo dolvoljno,osim ako te interesuje koliko ima specijalnih digitalnih efekata i sl.:) a to nikog ozbiljnog neinteresuje.

Ako ovu kameru uzimas novu,ja bih ti ipak preporucio da pogledas neki drugi model za 2004 godinu.
[ Tinche @ 25.11.2004. 16:02 ] @

Tu kameru imam kod sebe od pre nekih par dana, treba mi i nova baterija za nju
prvo sam pogledala na netu sta ima i naravno iznenadila se koliko malo podataka
ima o njoj jer ja sam je dobila polovnu, bez papira pa sam mislila da nadjem nesto
opsirnije.

Hvala za informacije, zanima me samo znas li gde se moze naci kod nas u prodaji??
Osim naravno bas Panasonic-ove radnje?
[ Stefano @ 25.11.2004. 23:40 ] @
vidi u BG elektroniku oni su ovlasceni Panasonicov servis.
U slucaju da oni nemaju,onda idi do "Dimketa" (Dimke photo shop) on ti je kod opstine Zvezdara i ulaz do Zvezdara teatra,i njega preporucujem iskljucivo za dodatnu opremu a za komplet ne.On je imao veliki izbor baterija za razne kamere(e sada do 2000-te godine je govorio da je shanirana roba,a sada kaze da nije,medjutim na tebi je da procenis).
Primera radi baterija maksimalnog kapaciteta za moju Sony kameru je i kod njega i u "Eltimu" bila okruglo 100 eur.

Kontaktiraj i Calibru 4WD sa ovog foruma,on prodaje kamere,samo ne znam da li prodaje i baterije.