[ minra @ 25.11.2004. 16:11 ] @
Zamolio bih nekog iskusnijeg u ovoj oblasti da me posavetuje da li da kupim Samsung DigiMax 370 ili Canon PowerShot A400.Konkretno me interesuje ostrina i cistina slike koje daju i kakve klipove snimaju i naravno generalno misljenje.Unapred HVALA!
[ vuxsa @ 26.11.2004. 00:44 ] @
Kao vec malo iskusniji korisnik Samsunga mogu ti samo reci da nisam preterano zadovoljan nocnim snimcima,i uopšte snimcima kad je slabije svetlo.Ne postoji manuelni fokus i slike su poprilično mutne.Opcija za noćno snimanje je praktično neupotrebljiva(mada je to sasvim normalno za takav mod snimanja) bez stalka,tj ne pomaže ni savršeno mirna ruka(jer je to nemoguće;-), što mora se priznati dosta utiče na praktičnost snimanja.
Dakle Samsungu je priličan minus snimanje u uslovima slabijeg svetla.Na žalost ne znam ništa o Canonu 400,tako da nemoj da se odmah obeshrabriš što se tiče Samsunga jer je u principu ok,nego sačekaj još neko mišljenje o Canonu.
[ DigitNBG @ 01.12.2004. 09:20 ] @
Canon A400 - prijatno iznenadjenje od strane Canon-a - najbolji odnos cena/kvalitet u klasi ispod 200E - preporuka

PS:ako dodas jos malo novca (+30E) uzmi A75 (210-235E uz fiskalni racun)
[ jagger @ 03.12.2004. 18:38 ] @
Citat:
vuxsa: Kao vec malo iskusniji korisnik Samsunga mogu ti samo reci da nisam preterano zadovoljan nocnim snimcima,i uopšte snimcima kad je slabije svetlo.Ne postoji manuelni fokus i slike su poprilično mutne.Opcija za noćno snimanje je praktično neupotrebljiva(mada je to sasvim normalno za takav mod snimanja) bez stalka,tj ne pomaže ni savršeno mirna ruka(jer je to nemoguće;-), što mora se priznati dosta utiče na praktičnost snimanja.
Dakle Samsungu je priličan minus snimanje u uslovima slabijeg svetla.Na žalost ne znam ništa o Canonu 400,tako da nemoj da se odmah obeshrabriš što se tiče Samsunga jer je u principu ok,nego sačekaj još neko mišljenje o Canonu.

Ma Vukso nemas ti pojma.
Nauci ti to prvo da koristis !!!
[ vuxsa @ 04.12.2004. 10:51 ] @
U,bre Aćime platićeš mi za ovo...