[ Nabukodonosor @ 25.11.2004. 23:30 ] @
Pozdrav svima. Javlja mi se jedna povremeno jedna pojava koja me poprilicno iritira, pa me zanima sta moze da je prourokuje. Naime, cesto mi se desava da mi se pojedina podesavanja u raznoraznim programima vracaju sama od sebe na ono sto ona zele. Npr. Stavim ja u ZoneAlarm-u u sekciji Privacy da mi Animation bude ukljuceno a Banner/Skyscaper iskljuceno, tj. da nije cekirano, jer samo tako na upload sajtovima vidim one male ikonice. Surfujem ja tako i odjednom nema ikonica. Odem u ZA, i vidim da se vratilo na staro. Tako pre neki dan prikacim se na Net i startujem FF 1.0 i on kao da je tad instaliran, vidim po toolbar podesavanjima! Nema NISTA u Bookmarks iako sam imao preko 200 sajtova! Sreca pa cuvam te strane. Startujem Thunderbird kad mi on trazi da napravim nov nalog! Kao da je i on tek instaliran!! A zadnji put kad sam se kacio na Net sve je bilo OK. I jos dosta slicnih primera. Nema nekih sumnjivih procesa niti se sta dize sa sistemom, osim naravno ZA-a. Sta moze da izaziva te promene, tj. promene mojih podesavanja? Hvala svima. |