[ Spamer @ 26.11.2004. 00:10 ] @
Znaci totalni sam pocetnik u DVD svijetu i treba mi pomoc za pocetak..... prvi problem: .... mi je sto mi ni Nero ni WinOnCD kojemu sam instalirao servis pack 2 da mi moze uopce snimati na DVD ne pokazuju full velicinu dvd-a , znaci kada kliknem u nekom od ova dva programa na disc info oni mi pokazu da ima obicno oko 4.3Gb slobodnog mjesta a medij je prazan...ne shvacam zasto gdje je onih 0.4GB nestalo... drugi problem: ..je dosao sa kopiranjem DVD-eova....znaci DVD original je prevelik i treba ga malo smanjiti, e sada mene zanima koliko moram skinuti prostora sa svakog original DVD-ea da bi stao na ovaj normalni od 4.7gb .... treci proble: ...je kod odabira programa u ovome sam slucaju skinuo DVD Shrink, shvatio sam da se gubi na kvaliteti ali kako da radim sa njime uspio sam tek otvoriti film u DVD shrinku ali ne znam sto dalje...znaci kako ga prilagoditi na ovaj obican medij...od 4,7gb za pocetak toliko......a kada ovo naucim pitat cu jos neke stvari koje me zanimaju,,,,hvala na pmoci unaprijed i pozdrav! |