[ igordraganovic @ 28.11.2004. 15:05 ] @
Prije par dana sam postavio temu kako se rezu ti iSO fajlovi, i to mi je uspjelo na svim distribucijama koje sam skinuo Feodora, Suse, Mandrake, Red Hat, Debian, jednino sa distribucijom Slacware 10 imam probleme nesto ne ide. Skinuo sam sljedece fajlove : slackware-10.0-install-d1.iso 669.313 Kb slackware-10.0-install-d2.iso 679.968 Kb slackware-10.0-install-d3.iso 666.968 Kb slackware-10.0-install-d4.iso 630.304 Kb i jos se pojavljuju neki drugi fajlovi u isto direktoriju: CEMU ONI SLUZE ??? slackware-10.0-install-d1.iso.asc 1 Kb slackware-10.0-install-d2.iso.asc 1 Kb slackware-10.0-install-d3.iso.asc 1 Kb slackware-10.0-install-d4.iso.asc 1 Kb kada ja odaberem procederu za przenje u neru kako i ide tj. otvorim svoj iso fajl pojavi mi se prozor sa porukom Foreign image file i trazi da pritisnem Ignore ili Correct, ako odaberem Ignore i sprzim iso fajl cd koji je sprzen uopste neradi i nepokazuje da ima na njemu ista, a ako odaberem correct otvara mi se novi prozor pod imenom Foreign Image Settings gdje nudi neke dodatne opcije za podesavanje block size i jos neke druge opcije medjutim sta god odaberem ne ide nikako. Ne uspjevam da isprtzim ove fajlove ISO od Slackwarea. Ako neko ima iskustva sa ovim u przenju iso fajlova molio bi za odgovor u cemu je fazon. |