[ SoulFly @ 01.12.2004. 11:18 ] @
| Pozdrav,
gore navedeni aparati si u opciji zbog UZ i pristupachne cene... Oly 200€, Minolta Z1 ispod 250 a Z2 oko 280€
Interesuju me vasha iskustvfa sa njima, ponajvishe mozhda koliki su potroshachi, odnosno koliko srchu baterije?
Potrebe su mi u amaterskim okvirima ...potreban mi je malo jachi zoom (shto ovi aparati i imaju)
Mishljenja? |
[ DigitNBG @ 02.12.2004. 10:25 ] @
Ukoliko volis zooooomove:
Olympus C725 sam imao na par dana kod sebe -
PROPAST od fokusa - aparat kao uostri kaze bip, ti slikas - prebacis sliku na comp, pogledas na 100% i katastrofa svi detalji su mutni - IZBEGAVATI celu C7xx seriju
Z2- Za te pare dobar aparat.
ako bih dodao jos novca pravi izbor bi bio Canon S1 IS -
http://www.dpreview.com/reviews/canons1is/
poredjenje aparata S1 , Z2 i Z1
http://www.dpreview.com/review...Cminolta_dimagez1&show=all
[ AMomcil @ 02.12.2004. 12:46 ] @
C725 je najjeftiniji Olympus UZ i nema nikakve veze sa novim C760/765/770.
Za taj novac je bolji izbor Minolta Z10, koji je fenomenalan za svoj novac, bolji od bilo cega drugog.
Ako ti nije ruzan ili smesan ili ti nije bas neophodno >300mm, i ako se moze uopste naci, odlicna je kupovina.
To je odlicna cena za Z2, koji je (posle Panasonica) najbolji u celoj klasi, a najbolja kupovina (kvalitet/cena). Tako se bar meni cini.
[ SoulFly @ 04.12.2004. 17:10 ] @
hvala momci, tako neshto sam ochekivao od odgovora...samo recite mi taj Z1o i Z2 koliki su potroshachi shto se tiche baterija? Chuo sam da imaju neku caku sa nekim ogledalcetom koje brzo rikne..jel znate neshto o tome?
[ Arrow @ 07.12.2004. 16:13 ] @
Imaju problem sa tim ogledalcetom, jer ako ti ispadne ili malo jace lupi, hoce (a ne mora sigurno), da zaglavi to ogledalce ili ispadne is "koloseka" i onda propast.
Uzmi Z3, taj nema ogledalce, ja sam ga porucio iz nemacke, kostace me 350 eura.
Ako ko ima ovde za te pare neka mi se javi, ja sam mu kupac.
Pozdrav
Arrow
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.