[ Boxon @ 02.12.2004. 00:57 ] @
Prilikom dodavanja novih komandi u Target liniju Windows Explorer-a (da bi se razgranao odredjeni folder prilikom startovanja WE), nisam uspio naci koji izvrsni WE fajl da podesim da bi recimo dobio razgranat C drive prilikom startovanja WE sa shortcutom Win taster+E?
[ BytEfLUSh @ 02.12.2004. 01:07 ] @
Stani, ne razumem baš najbolje... Jel ti treba ime Windows Explorer izvršnog fajla? To ti je explorer.exe u Windows direktorijumu....
[ boccio @ 02.12.2004. 01:23 ] @

Explorer /e

mislim da ti to treba...
[ Boxon @ 02.12.2004. 04:46 ] @
Da, to je komanda za prompt, ali interesuje me gdje bi trebalo unijeti detalje da bi se prilikom kombinacije Win taster+E dobio isti rezultat kao i sa ostalim Explorer shortcut-ima.
[ boccio @ 02.12.2004. 08:54 ] @
pa u krajnjoj liniji napravis .bat na desktopu sa tom jednom linijom i dodas joj neki ctrl+e shortcut...osim ako neko nema bolje resenje...
[ henrik @ 02.12.2004. 10:55 ] @
Čovek je mislio da mu se prilikom pokretanja standardne komande za podizanje explorera win+E on otvori sa razgranatim stablom u levom prozoru, koliko sam razumeo. A za to ćeš morati (koliko mi se čini) da napraviš neki .bat u /system 32 sa tree komandom...baš ću da probam pa javljam.
[ Shadowed @ 02.12.2004. 11:29 ] @
Ako pokreces direktno explorer.exe duplim klikom onda nista, pokrenuce se onako kako se pokrece. Ako ne, to znaci da ga pokreces preko shortcut-a. U tom slucaju desni na shortcut, Properties, tab Shortcut, pa u Target upises komandu.
[ Boxon @ 03.12.2004. 02:48 ] @
Bravo henrik, razumio si me u pravom kontekstu, ostali kao da su na heroinu. Ako uspije to sa bat-om, share-uj iskustvo sa ostailma, prvenstveno sa mnom koga to zivo interesuje, jer koristim taj KEYBOARD shortcut vise nego ostale regularne WE shortcut-e. Poz. svima!
[ BytEfLUSh @ 03.12.2004. 03:04 ] @
Citat:
XBojoX: Bravo henrik, razumio si me u pravom kontekstu, ostali kao da su na heroinu.

Pre će biti da jako loše objašnjavaš, pošto bi me čudilo da su svi na heroinu baš kad tebi treba pomoć.
[ Boxon @ 04.12.2004. 00:13 ] @
A ja bas mislim da sam dobro objasnio, cak sam i podebljao ono od cega zavisi hoce li neko dati tacan odgovor ili ne. Ali nema veze...