[ The Impaler @ 02.12.2004. 01:29 ] @
Zop!Poshtovanje svima! Imam MSI PCI PC11B2 karticu,deset metara kabla,ne znam kog ali se secam da je bio pozlacen:) takodje konektori su pozlaceni i kantenu(loga od metar duzine u vodovodnoj cevi zatvorena chepom)... Signal mi je uobicajeno oko -70db,ping ka mom provajderu to jest pristupnoj tachci oko 600 metara sa 100% vidljivoshcu izmedju 300ms do 500ms sa velikim varijatetom. Po nekad je i ali samo ponekad 10,8,12 milisekundi. Zelim da igram igre online ali je to ne moguce zato sto lagujem kao nenormalan.Tad kad sam imao dobar ping a to je trajalo dobrih dva i po sata,sve je bilo glatko kao svila.Ne znam koji je razlog bio da tada radi a uobicajeno nece samo znam da ... Da li neko moze da mi pomogne posto nisam mogao da nadjem da je neko vec imao slican problem kao ja.Download i upload nisu loshi,nekad umeju da zastanu ali na 128k je skoro uvek 15-16.Po nekad moze da bude ali samo na trenutak 10 i manje.Da li dolazi u obzir kupovina druge antene i koje u mom slicaju.Kabal planiram da skratim na nekih do pet metara i da se preselim na sprat kuce.Skinuo sam neki doktor tcp program ali ne znam koje parametre da unesem,vidim da je mnogima pomoglo sa dsl i cable konekcijom,pa sam mislio da vazi i za wireless.Ne znam da li sam nesto zaboravio da pomenem ali mislim da je ovo u redu. Hvala [Ovu poruku je menjao The Impaler dana 06.12.2004. u 18:26 GMT+1] |