[ malisha @ 02.12.2004. 11:30 ] @
pravim jedan raspored po danima i celinama u lejerima, raspored lejera je sledeci: levi navigacioni, uspravan, sa brojevima 1-8 u tabeli gornji navigacioni, vodoravan, sa brojevima 9-23 u tabeli desni navigacioni, uspravan, sa brojevima 24-31 u tabeli oni su poredjani ovim redom u obliku slova P cirilicnog, a u prostoru ispod je lejer pozadina, sa 2x2 tabelom e sad.. nije problem uraditi da se sa mouseover&out podesi da se svaki lejer (za svaki dan) pokaze i skloni prelaskom misa preko odgovarajuceg broja (datuma). problem mi je kako da podesim da lejer od nekog (bilo kog/svakog) dana ostane vidljiv do prelaska na drugi (bilo koji) dan i time omogucim klik na link koji se nalazi u okviru lejera za odabrani dan. ako nisam bio jasan... ide prica: predjem misem preko broja 1 u levom navigacionom lejeru i iznad lejera pozadina se pojavi raspored za prvi dan u mesecu (lejer 1). ako hocu da predjem na sadrzaj tog lejera, funkcija onMouseOut ga automatski skloni. ako ne ukljucim opciju onMouseOut onda taj lejer1 ostane vidljiv (sto mi treba), ALI, dalje prelaskom na broj 2 u levom navigacionom lejeru mi se pojavljuje lejer2 sa rasporedom za drugi dan.... PREKO i dalje vidljivog lejera1! moze i to da se resi... sa show hide opcijama, tako da prvo uradi hide lejera1 pa show lejera2... ALI sta ako neko predje sa lejera1 na lejer23?? Kako da saopstim dwv-u da je neko sa lejeraX presao na lejerY i da sa hide opcijom sakrije bas taj lejerX gde su X i Y proizvoljni brojevi od 1 do 31 sa izuzetkom broja lejera sa kog se krece (tj.X-a) da ne bi radio show/hide istog lejera??? nadam se da pitanje nije previse konfuzno ![]() |