[ mist @ 03.12.2004. 11:20 ] @
Iliti, šta ja treba da šaljem mom dizajneru da mi on izdizajnira stranu.
Možda nisam jasan...
Da li dizajner meni prvo lepo izdizajnira stranu, pa ja uzmem plain html i u njega ugradim Smarty tagove i od toga napravim .tpl fajl? Ili ja nešto napravim, pa dam njemu, pa on to dovede u formu da normalna ljudska bića to mogu da gledaju?

Znači interesuje me proces proizvodnje ili struktura fajlova/foldera koja je najpodesnija za kolaboraciju između dizajnera i programera.
[ NetworkAdmin @ 11.12.2004. 10:39 ] @
Meni dizajner napravi sve alatima kojim on vlada bilo da je to photoshop ili jos neki slicni i na kraju dobijem sliku sta on misli da je cool sad ja od te slike izdvojim "gif" simbole i "jpg" slike ako je neophodno i boje dakle napravim sebi listu #...... #...... boja koje se koriste i napravim html (ovo bi teoretski mogao i dizajner samo haj ti dizajnere nauci da pisu lijep html kod i koriste css) kad imam gotovo sve onda samo ubacim smarty tagove i to je to... nerjetko dok napravim prvi draft html vec dinamicki ubacim sve i onda sminkam sa css.
[ godza @ 16.01.2005. 09:30 ] @
mislim da posao WEB dizajnera , naglasavam ono WEB, ne treba da se zavrsi samo na izradi layout-a tj mockup-a, vec bi dizajner trebao da dostavi html dokument u koji ti kasnije samo ubacujes smarty kod.

Ispravite me ako gresim
[ afwt @ 26.01.2005. 07:36 ] @
Daj mu da čita... Ako pričaš o WEB dizajneru...

http://smarty.php.net/manual/en/smarty.for.designers.php
[ NetworkAdmin @ 02.02.2005. 02:10 ] @
programere drzi u Kragujevcu a dizajnere u Subotici.