[ freakk @ 09.04.2002. 15:01 ] @
Zanima me koji je najbolji provajder po pitanju dostupnosti linija i brzine veze?
U obzir dolaze samo: NeoBee, NSPoint, Sezampro i TEAMNet..
[ RooTeR @ 09.04.2002. 15:25 ] @
Po meni je Neobee najbolji.
Na njima sam vec vise od pola godine i nikad nisam imao problema.
[ Maja @ 10.04.2002. 13:58 ] @
Iz grupe koju si naveo, jedino je Neobee ozbiljan provajder.. svi ostali su bezveze.
Nspoint - ljudi cak nisu menjali sajt (koji je btw totalno glup) od kada su poceli da rade.... a o ostalom i da ne pricam
TeamNet - no comment, pa oni su nonstop offline
Sezam - jel imaju oni uopste office u ns-u?

Neobee od pocetka radi ozbiljno, koliko vidim siri se neverovatnom brzinom i to veoma uspesno. Verujem da ce i dalje tako nastaviti. Obzirom na ekipu koja tamo radi, ko zna sta se od njih moze u buducnosti ocekivati.

[ tvucko @ 17.07.2003. 13:25 ] @
Najbolji provejder u Novome Sadu je EUnet što se tiče tehničkih uslova, podrške...

Jeste da je i najskuplja cena sata ali mislim da vredi.

Ovo nije reklama za EUnet već iskustvo koje imam sa njima i sa ostalim internet provajderima u Novome Sadu, kojih sada ima već poprilično.

Genaralno sa njima od samoga početka imam lepo iskustvo, dok sa dugima mogu samo
da navedem neke objektivne činjenice :
PTT ima problema sa mail serverom (dosta često se dešava da "proguta" poštu)
NS PointNet ima spor link za broj korisnika 2,5 MB (kablovski internet u NS ide u preko njih - računica je laka)
Isti problem sada ima i NeoBee.
SKYnet je trenutno sasvim ok, ali cemo videti dokle :-)
TeamNet ne znam da li još i postoje, a bolje da nikada nisam ni saznao za njih
Sezam je tek odnedavno u NS, pa ako neko ima više informacija ne bi bilo loše da
podeli sa nama.

Ovo su neka moja objektivna iskustva i po malo subjektivna za neke provajdere u NS za koje znam. Izbor je ipak lični i zavisi od toga za šta nako koristi internet.
[ hodac @ 22.07.2003. 02:25 ] @
Infosky, on mi je najvise odgovarao, odnos cene i kvaliteta je bio najbolji.

Sada mozes da koristis i verat, otvoris nalog samo u bg.
[ S a l e @ 22.07.2003. 06:49 ] @
Ili uplatis na njihov z.r. ?
[ Dragan Varagic @ 22.07.2003. 09:52 ] @
Interesantni su i kablovski provajderi www.nscable.net i www.sbb.co.yu.
[ axpan @ 31.07.2003. 19:43 ] @
VTkom

http://www.vtkom.net
[ bOkIcA @ 31.07.2003. 21:09 ] @
axpan, lepo od tebe sto si obavestio ljude da postoji novi provajder u ns

...aj j***** taj provajder nema ni dialup sudeci po sajtu (bar u ovom momentu)
[ axpan @ 01.08.2003. 18:53 ] @
ko je trazio dial up? zar pitanje nije bilo najbolji novosadski provajder?

:) bice i dial up!
[ bOkIcA @ 11.08.2003. 00:35 ] @
Citat:
axpan:
ko je trazio dial up? zar pitanje nije bilo najbolji novosadski provajder?

xa, sad sam video...
...pa jesi li ti druze procitao prvu poruku, tj. pitanje u temi???
Citat:
freakk:
Zanima me koji je najbolji provajder po pitanju dostupnosti linija i brzine veze?
U obzir dolaze samo: NeoBee, NSPoint, Sezampro i TEAMNet..

(lepo sto ce biti i dial-up ;-)
[ rdragan79 @ 11.08.2003. 09:24 ] @
Po mom misljenju je InfoSky najbolji provajder u NS.

Zanima me za VTkom da li ce davati flat-rate, i koja je cena setup-a
za kucne korisnike.
[ axpan @ 12.08.2003. 09:05 ] @
VTkom ce imati flat rate i cena ce biti sigurno najniza u Novom Sadu!
[ Sauron @ 13.08.2003. 01:56 ] @
Najbolji provajder u ns-u je lošiji od najboljeg u beogradu.
a pošto sa sminom je sada svejedno, koristim samo beogradske...
[ Homer XP @ 29.09.2003. 21:34 ] @
vtkom, ima dial up
[ MasterOfUndead @ 30.09.2003. 11:59 ] @
Za sada je po meni najbolji NeoBee, dail-up njihov radi fino, a da ne pominjem wireless. Nego cuo sam nesto da ce Verat uskoro uvesti wireless u NSu, sad nisam siguran kolko je to sve tacno, al ako tako bude i ako bude kako se prica trebalo bi da budu ubedljivo najbolji u odnosu cena/kvalitet , al aj videcemo sta ce od svega toga ispasti do kraja
[ Trunks @ 30.09.2003. 15:36 ] @
Citat:
axpan:
VTkom ce imati flat rate i cena ce biti sigurno najniza u Novom Sadu!

A kakva je ono smejurija od sajta, plus iskopirano od EUneta? Morali biste da imate mnogo ozbiljniji sajt da bi vas ljudi shvatili ozbiljno. Ovo pričam jer je ponuda na sajtu skroz okej, dok mi sve ostalo ne uliva poverenje. :)
[ Sauron @ 30.09.2003. 16:08 ] @
Citat:
Homer XP:
vtkom, ima dial up

Video sam da imaju flat za 710 dinara...
Mene interesuje sledeće...
Koliki im je link?
I da li ih je neko koristio do sada?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 01.10.2003. 12:56 ] @
Neobee brate.
Ako ni zbog ceg drugog, a ono samo zbog beelocka :)
[ Paradigma @ 14.10.2003. 00:52 ] @
Citat:
Sauron:
Citat:
Homer XP:
vtkom, ima dial up

Video sam da imaju flat za 710 dinara...
Mene interesuje sledeće...
Koliki im je link?
I da li ih je neko koristio do sada?

Mozes i ti da koristis pa da preneses iskustva, a sto se tice linka on je dovoljan i diktira ga broj korisnika.
[ P l a c e b O @ 17.10.2003. 22:31 ] @
Ma meni neobee, ali sada idem preko ovih debila iz nspoint.neta. najgori su. Doslo mi da poklonim ove preostale sate kolko su losi.
[ MasterOfUndead @ 20.10.2003. 00:12 ] @
Slazem se, NSPoint je i po meni najgori provajder u NSu. Vec sam rekao da je NeoBee najbolji u NSu al da ponovim, posto su stvarno mnogo bolji od ostalih
[ old @ 06.01.2004. 01:45 ] @

Sezam i verat mi ne ulivaju poverenje jer su daleko. Isprobavam sezam tek odnedavno.

Teamnet se oporavio (od neupotrebljivosti :) ). Velika mu je prednost što mu popust-tarifa počinje već od 01 h. Trenutno bi bio u rangu velike trojke da nema "mrlju iz prošlosti."

A sad velika trojka
(standardno maksimalna dostupnost i protok)...

Nije mi jasno zašto niko ne pominje PTT (robovati topic-u??). Bio je levi ali to je daleka prošlost.

Neobee ima vezu koja ne puca skoro nikad. Teško - i to jedino kod njega teško među jačima - se prikačiti u večernjim satima! Ima i nekompatibilnost sa pojedinim modemima. Trenutno je na snazi klasičan novogodišnji popust sa stvarno dobrim cenama za flat. Onaj bee-day je bez veze jer se samo 2 sata poklapa sa jeftinijim telefonom. Bitno je inače i da mu je chat tarifa 1/3!

Eunet nije više toliko skuplji. On jedini daje vikend popust.

Ns point ispao je iz trke jer mu je night cena 2/3 dnevne. Ima i tripove na temu dostupnosti.

Infosky je čini mi se propao (toliko retko uspem da se konektujem da ne mogu da znam :) )

off topic:

Šteta bi bilo ne reći šta u hitnim slučajevima ako kućna konekcija otkaže. Moj izbor je pc klub iza zgrade lutrije ("PC epicentar") : sad imaju neku najnoviju ekstra konekciju jer povezuju sve igračnice. Plaćanje po minutaži i ne deru.