[ Casio @ 06.12.2004. 11:09 ] @
Da li neko zna gde se na net-u mogu skinuti artcam fajlovi i to u formatu *.art (zajedno sa vektorima) ,a ne smo reljef ? |
[ Casio @ 06.12.2004. 11:09 ] @
[ Casio @ 07.12.2004. 13:02 ] @
Niko nista ?????
Pa ajte molim vas, zar je moguce da niko ni da zucne ? Jel uopste neko radi nesto sa Artcam-om ? [ SpelingMistakes @ 20.12.2004. 22:53 ] @
To bese "delkamov" proizvod - jel tako - Jedino sto mi se kod njega svidelo je sistem kontrole - Nisam radio u njemu, ali mozda ima nekih "snc-asa" koji ga koriste - Mislim da ovde cak u Sr postoji i zvanicni zastupnik za ArtCam
Za radove - tesko da ces nesto naci - Vas ima cak manje nego nas koji radimo Catiju, ProE ili nesto slicno. Spel [ BosniaCNC @ 03.01.2007. 23:05 ] @
Nije NIKO NISTA !!!
Radovi u formatu "ahahaha.art" ili "hehehehe.relf" i jos "uhuhuhu.stl" ima na netu iako ne u velikom broju i nije ih tesko naci uz pomoc GOOGLE-a ali nije slobodna distribucija a cene nisu ni malo prikladne za nase podneblje.Primer: morski_pas.art placa se $25 !!! Vrlo domisljat nacin zarade, nije mu potrebna cnc-masina da vesla po ceo dan kao mi ovde ali kad ce da otplati $7.000 koje je dao za licencu to je drugo pitanje ili uporedo radi masining i modeling pa prodaje ono sto njemu nije vise interesantno. Prema tome: zagrejati stolicu i crtati do besvesti ! Pozdrav, M.Slavoljub Jos ovo:ArtCAM koristim vec nekoliko godina ali samo za aplikacije u dekorativne svrhe.Za metalopreradu koristim Mastercam, VeroVISI, PowerMILL... sve zavisi od 3D modela koji treba obraditi cnc postupkom pa ne treba porediti ArtCAM sa CATIOM. [ BosniaCNC @ 04.01.2007. 13:41 ] @
Da, bez muke nema nauke!
[ cnc-project @ 04.01.2007. 13:45 ] @
nema đabe ni u stare babe...
25$ druže... crtanje do besvesti...jedini način ....alternativa ne postoji... inače kada se uđe u svet "crtica" , raditi reljefe nije opšte komplikovano...postaje zabava.... malo je zaguljeno , ali posle sve izgleda lepše... edIt: moja greška...falio sam i obriso post ... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|