[ Marcony @ 09.12.2004. 11:34 ] @
Pozdrav svima,

Imam ovog malog i fino me sluzi (da kucnem u drvo), ali desilo se sledece.

Mustek ima ekran koji se otvara sa strane. Plastika koja drzi taj ekran je pukla i bojim se da ne pukne do kraja. Koji lepak staviti da se pukotina (koliko toliko) ne siri? Da li to moze necim drugim, sem lepkom, da se sredi?

Tu je i slicica da mozete videti u cemu je problem.
[ kobac66 @ 10.12.2004. 07:16 ] @
Citat:
Marcony: Mustek ima ekran koji se otvara sa strane. Plastika koja drzi taj ekran je pukla i bojim se da ne pukne do kraja. Koji lepak staviti da se pukotina (koliko toliko) ne siri? Da li to moze necim drugim, sem lepkom, da se sredi?

Samo lepkom.
Uzmi neki kvalitetniji dvokomponentni koji brzo veze tako da mozes da pridrzis to sto lepis posto pretpostavljam da ga je tesko fiksirati na duze vreme i cekati par sati da se stegne. Ja imam neki henkelov koji veze za 2 minuta i prezadovoljan sam sa njim.
Takozvani super lepkovi su uglavnom loseg kvaliteta, a ako nisu vezu strasno brzo pa nema vremena za eventualne korekcije pa preporucujem dvokomponentni.
[ Nikola-15 @ 11.12.2004. 23:44 ] @
Pa zar nije Luka majstor za sve zivo po kuci... :)
Ako ne mozes da nadjes imam ja dobru stvar pa navrati do Panceva...
[ kiki55 @ 29.03.2005. 11:00 ] @
zubarskim lepkom za proteze
[ ljm @ 01.04.2005. 14:21 ] @
Zavisno od mesta preloma mozes da probas i epoksi smole za reparaciju. Mogu se naci u bolje snabdevenim bojarama. Posle 24 sata mozes ih obradjivat i mini brusilicom.