[ ibro @ 09.12.2004. 21:01 ] @
eh ovako. zadatak je da se napravi jedan nesto kao telefonska knjiga, u koju ce se moci ucitavat podaci. ja sam napravio da mi ispise izbor menija (unos, ispis, trazi ....). ali sam zapeo kod citanja unosa. kad upisem nesto, on mi izbaci nesto sto nema veze sa onim sto sam ja upisao. Code: /*ovo je funkcija za ucitavanje linije. str je poljeznakova; num je duzina poljaznakova*/ void getline (char *str, long num) { char c, *strende = str + num - 1; if (num < 1 || !str) return; while ((c = getchar()) != '\n') if (str < strende) { *str = c; str = str + 1; } *str = 0; } char Unos(Adresse_t adressen[], long *index) { printf("\n"); printf("Name: "); getline(adressen[*index].name, sizeof(adressen[*index].name)); *index = *index + 1; } void Ispispodataka(Adresse_t adressen[], long index) { printf("\n"); printf("Name: %s", adressen[index].name); } void Ispis(Adresse_t adressen[], long anzahl) { long i; for(i = 0; i < anzahl; i = i + 1) Ispispodataka(adressen, i); printf("\n"); } main() { char izbor; long anzahl; char *a; Adresse_t Adressbuch[ADRESSBUCH_LEN]; izbor = Biranjemenijal(); /* i ovdje mi sad fino uradi ono sto je zadano, al dalje nece*/ Unos(Adressbuch, &anzahl); Ispis(Adressbuch, anzahl); } |