[ indicator1 @ 13.12.2004. 08:43 ] @
U Beogradu (naravno saljite PP da ne krsimo kod ponasanja na forumu). Najpovoljnije sto znam je A85 -250e, A75 - 200e ko zna za bolje nek javi. |
[ indicator1 @ 13.12.2004. 08:43 ] @
[ SBSL @ 13.12.2004. 11:50 ] @
![]() PoZdRaV ![]() [ DigitNBG @ 13.12.2004. 13:09 ] @
Citat: SBSL: aj ti meni posalji gde a75 ima za 200€ ?! Ajde neka neko pokaze fiskalni racun za ove aparate po ovoj ceni - to moze samo da se nadje na oglasima - gde je garancija "majkemi garantujem" Napisite po kojoj ceni ste kupili najpovoljnije uz fiskalni racun i servisnu garanciju ove aparate. [ joojant200 @ 13.12.2004. 13:42 ] @
Citat: DigitNBG: Ajde neka neko pokaze fiskalni racun za ove aparate po ovoj ceni - to moze samo da se nadje na oglasima - gde je garancija "majkemi garantujem" Napisite po kojoj ceni ste kupili najpovoljnije uz fiskalni racun i servisnu garanciju ove aparate. Cesto ti 'mali' prodavci (pogotovo ako znas od koga kupujes) mnogo vise drze do garancije nego velike firme. [ DigitNBG @ 13.12.2004. 14:59 ] @
Citat: NShappy: Akcija je još uvek u toku! ..i to je bez fiskalnog racuna... Citat: joojant200: Cesto ti 'mali' prodavci (pogotovo ako znas od koga kupujes) mnogo vise drze do garancije nego velike firme. ...garanciju ne sprovode "mali prodavci" nego servisi - OK, mozda ce vam prodavac i zameniti aparat (dok se isti pravi) a sta ce biti kad prestane da se pravi? Doplata za nepotrebno skuplji i noviji model? Kada kupite televizor ili npr. frizider - ukoliko se pokvari ne idete kod prodavca nego u ovlasceni servis cije ime pise na servisnoj garanciji... koja opet nece vaziti od nove godine bez fiskalnog racuna.. [ Bruno Toldi @ 13.12.2004. 15:22 ] @
Digit, ti pretpostavljam govorish kao neko ko ima registrovanu prodaju i naravno da su ti trn u oku ljudi koji prodaju na crno. Medjutim, pokushaj da razmishljash kao obichan kupac. Jako chesto registrovane firme i servisi znaju da budu extra neljubazni, svesni da nemash gde drugde da odesh. Bahati su i bezobrazni, chast izuzecima. Tako da iako i sam poklonik krilatice "bolje skuplje, a sigurnije", vodjen samo tim, ne znam da li bi se odluchio za nekog velikog uvoznika, ne gledajuci pri tom na cenu.
[ Arrow @ 13.12.2004. 15:28 ] @
Iz licnog iskustva, kazem (ne odnosi se na ovde prodavce ovde sto prodaju sa fiskalnim racunima):
Ako vam se nesto, ne daj Boze pokvari, bolje kupite i kutiju sedativa, i polako..... Dok dokazete, ako dokazete, da niste krivi sto se aparat pokvario, procice dosta vremena.... do tada.... bensedin ko kikiriki... Arrow [ joojant200 @ 13.12.2004. 17:26 ] @
Citat: DigitNBG: ...garanciju ne sprovode "mali prodavci" nego servisi - OK, mozda ce vam prodavac i zameniti aparat (dok se isti pravi) a sta ce biti kad prestane da se pravi? Doplata za nepotrebno skuplji i noviji model? Kada kupite televizor ili npr. frizider - ukoliko se pokvari ne idete kod prodavca nego u ovlasceni servis cije ime pise na servisnoj garanciji... koja opet nece vaziti od nove godine bez fiskalnog racuna.. Uvek bih rado zamenio neispravan foto aparat za noviji i bolji model uz doplatu :) [ mmija @ 13.12.2004. 23:53 ] @
Evo gde je najeftnije sa najsigurnijom garancijom: Profi foto prodaje po
Beogradu po 205 eura, a u Pancevu za 195eura... BM Foto (www.bm.dzaba.com) prodaje po Beogradu za 195 eura... a u Pancevu za 190eura... inace, radi se o istim aparatima kupljenim od Profi foto-a... garancija Profi foto-va, tj. servis u BG-elektronik-u... jednostavno i bez puno prepucanja... :) [ DigitNBG @ 14.12.2004. 13:26 ] @
Posle malo kopanja po netu i telefoniranja nasao sam nesto bolje:
![]() Canon A75 + poklon kartica CF 128mb + 32mb u kompletu - za 205 E ! Sve zajedno sa servisnom garancijom BG elektronika i fiskalnim racunom! Kao neka "novogodisnja akcija" - ( www.digitalniaparati.co.yu ) [ Nightwatch @ 17.12.2004. 10:33 ] @
Evo za 198 e .Da ne reklamiram G...tech.co.yu.Racun garancija se podrazumeva.
[ DigitNBG @ 17.12.2004. 13:26 ] @
Citat: Nightwatch: Evo za 198 e . sa dodatnom karticom ili ne? ovo je bilo 205 sa ukljucenom karticom u osnovnom paketu. [ DigitNBG @ 24.12.2004. 14:37 ] @
Juce sam poslao prijatelja u doticnu radnju - navodno nisu imali 128mb kartice, ali je dobio za +10E doplate sa 256mb karticom tj. za 215E sa 256mb, i tvrdili su da ce akcija biti gotova uskoro ?
[ jgoran @ 26.01.2005. 22:09 ] @
[ greentooth @ 12.03.2005. 08:36 ] @
A jel zna neko za jos neki takav sajt gde mogu da se jeftino kupe npr. flash USB drive?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|