[ Srdjan_ts @ 15.12.2004. 15:30 ] @
...serial za ACDSee 7, ali solo, ne PowerPack. Ako neko ima, nek udeli :|
[ Br@nkoR @ 15.12.2004. 16:31 ] @
http://www.elitesecurity.org/o/pravilnik/korisnici/
Citat:

14. Stop krađi softvera

Na ES forumima je zabranjeno objavljivanje serijskih brojeva ili "crack"-ova koji omogućavaju nelegalno korišćenje softvera bilo koje vrste. Takođe je zabranjeno postavljanje linkova za ilegalan download komercijalnog softvera. Ovakve teme će biti obrisane, a korisnik opomenut.

[ cicika @ 15.12.2004. 18:45 ] @
Dobar odgovor!
[ Srdjan_ts @ 16.12.2004. 09:36 ] @
Wow sto smo savesni! Vi sigurno nemate ni byte pirata u kompu.
[ BytEfLUSh @ 16.12.2004. 09:45 ] @
Kakve to ima veze sa [es]-om i njegovim pravilnikom?

Inače, za serial pogledaj na acdsystems.com, dele ga za $49.99
[ Nemanja Todorovski @ 16.12.2004. 09:50 ] @
Citat:
Srdjan_ts: ...serial za ACDSee 7, ali solo, ne PowerPack. Ako neko ima, nek udeli :|

Srdjan_ts tvoje pitanje spada u grupu pitanja/tema koje se kose sa pravilnikom ES a ti kao clan prihvatas taj pravilnik jer je to uslov da bi postao clan i nebih trebao da ga narusavas.
[ Srdjan_ts @ 16.12.2004. 10:04 ] @
Pravilnik nisam konsultovao, ali hvala na sugestiji :p. Necu vise, casna pionirska, a vi bi mogli malo manje da se tripujete, zivite u Srbiji valjda. Osacujte samo kako ste instalirali os, i odakle nabavljate programe i igre, pa onda krenite da drzite pridike.
[ boccio @ 16.12.2004. 10:08 ] @
Citat:
Srdjan_ts: Pravilnik nisam konsultovao, ali hvala na sugestiji :p. Necu vise, casna pionirska, a vi bi mogli malo manje da se tripujete, zivite u Srbiji valjda. Osacujte samo kako ste instalirali os, i odakle nabavljate programe i igre, pa onda krenite da drzite pridike.

Gresis, ne radi se o tome, niko ovde ne moralise. Jedna stvar je imati i koristiti crackovan softver, a potpuno deseta objavljivati crackove na javnom forumu... Valjda ti je jasna razlika izmedju ta dva. Jel ti kad se svercujes u autobusu cutis i gledas kroz prozor ili vices na sav glas da nisi kupio kartu?!
[ BytEfLUSh @ 16.12.2004. 10:12 ] @
- Ne žive svi članovi foruma u Srbiji, veliki broj živi u drugim državama
- Otkud ti znaš da li ja koristim piratski software?
- Ono što je boccio rekao
[ m4rk0 @ 16.12.2004. 12:03 ] @
Alo modovi, jel ste zivi, ma KLJUC bre !!!
[ Srdjan_ts @ 17.12.2004. 10:09 ] @
Citat:
boccio: Gresis, ne radi se o tome, niko ovde ne moralise. Jedna stvar je imati i koristiti crackovan softver, a potpuno deseta objavljivati crackove na javnom forumu... Valjda ti je jasna razlika izmedju ta dva. Jel ti kad se svercujes u autobusu cutis i gledas kroz prozor ili vices na sav glas da nisi kupio kartu?!

Ok, vec sam rekao da nisam bio u toku sto se pravila na forumu tice. I plus se izvinio, jbga sta cete vise. A ovo za bas ti je mnogo dobra metafora, samo sto nema nikakve veze sa temom. Ja sam racunao na kolegijalnost, a za sverc u basu si dovoljan sam sebi (btw imam i markicu, verovao ili ne).

Citat:
BytEfLUSh: - Ne žive svi članovi foruma u Srbiji, veliki broj živi u drugim državama
- Otkud ti znaš da li ja koristim piratski software?
- Ono što je boccio rekao

Veliko postovanje dijaspori na legalnom softveru.
[ Sundance @ 17.12.2004. 10:17 ] @
Kvalitetne besplatne zamjene za ACDSee su IrfanView (inace, autor je bosanac :) te XnView. Koristi malo irfana pa ces vidjeti da je ACDSee bloated spori shit..
[ Srdjan_ts @ 17.12.2004. 10:21 ] @
Znam, cuo sam. Mada, navikao sam na ACD, a osim toga drugi comp mi je AMD64 i na njemu uopste nije spor :))